FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Despărțire emoționantă la Dinamo: vizibil afectați, jucătorii și-au luat adio de la Andone » Ce a declarat acesta

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 februarie 2017 14:41

Ioan Andone și-a dat aseară demisia din funcția de antrenor al lui Dinamo, iar astăzi a fost la Săftica pentru a-și lua rămas-bun de la foștii săi jucători. 

"Am venit să-mi iau la revedere de la băieţi şi să le urez succes în continuare. Sunt convins că sunt şanse reale la play-off. Important e să câştige cele 3 meciuri rămase", a spus Andone, conform Digi. 

Atmosfera din cantonamentul e la Săftica a fost una emoționantă, notează sursa citată, jucătorii fiind foarte afectați de plecarea lui Andone. 

Noul antrenor al lui Dinamo va fi Cosmin Contra, alături de secundul Ionel Gane.

Astăzi, "Jerry" va conduce deja primul antrenament al "câinilor". (DETALII, AICI)

Steliano Filip și Sergiu Hanca, doi dintre jucătorii de bază ai lui Dinamo, și-au exprimat aseară pe rețelele de socializare regretul cu privire la plecarea lui Andone de la cârma echipei. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
traian_v
traian_v  •  15 Februarie 2017, 16:38

Eu unul nu-i vad pe Mutu si Contra pe aceeasi pagina...

hvlada
hvlada  •  15 Februarie 2017, 16:25

Cu toti va saturati de "Dinamo asta" ce sa mai spun , am ramas cu un gust amar din cauza plecarii lui Ioan Andone . Vad atatea comenatri negative , si ma intreb unde ii dinamovistul care este langa echipa si la bine si la rau ? Cu siguranta plecarea lu Andone are legatura si cu strambele lui Mutu, pt ca sa vazut de la bun inceput ca nu il agreaza si nu fac o echipa buna. Eu spun doar ca Andone a venit o data la Dinamo si a avut 4 infrangeri consecutive iar inaintea lor avand inca 3 ,si a fost pastrat si anul ce a venit a luat campionatul. Si Mourinho e antrenor mare ,dor ca la Chelsea jucatori (sa fiu cu bun simt) nu aveau concentrare si din cauza asta Chelsea nu mai urca in clasament, asa se intampla si la unele cluburi , in speta find acum Dinamo Bucuresti. Hai Dinamo , Hai Fotbalul Romanesc...!!!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  15 Februarie 2017, 16:06
Postat de mariuss72 pe 15 Februarie 2017, 15:53

Aiurea, terminati cu prostiile astea, jucatorii au fost adusi in ultima clipa pentru ca nu's bani. Cei care au fost ofertati initial, au refuzat, asa ca au fost adusi acestia, Mutu nu face de capul lui totul, eu cred ca Negoita are ultimul cuvint, mai ales ca toti il stim cit de arici e cu banii.

In meciul cu Viitorul nu a fost nici unul dintre noii sositi in primul 11. Si s-a vazut ce am jucat. M-am saturat de leitmotivul asta "Andone- baiat bun, dar nu i s-au adus jucatori". La urma urmei, singurul nume important dintre cei trei plecati era Lazar, Gnohere si Rotariu erau deja mai mult rezerve. Cu toate astea, dupa o perioada de acumulari si antrenamente impreuna, tot adunati in ziua meciului pareau a fi. Era de asteptat sa fie un pic mai omogena echipa dupa perioada asta. Nimic. Praf.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close