FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

ULTIMA ORĂ S-au înțeles! Cine va conduce antrenamentul de la ora 14:00 al lui Dinamo + staff-ul noului "principal"

Articol de - Publicat miercuri, 15 februarie 2017 13:34

Dinamo s-a despărțit marți seară de Ioan Andone, iar șefii echipei au ajuns la un acord cu Cosmin Contra. 

Dinamo s-a despărțit marți seară de Ioan Andone, iar șefii echipei au ajuns la un acord cu Cosmin Contra

Ca drept dovadă, "Guriță" și-a ales deja staff-ul și și-a trimis oamenii la lucru de astăzi. 

Ionel Gane va fi noul antrenor secund al lui Dinamo, urmând să conducă antrenamentul de astăzi de la ora 14:00. Contra va veni la Dinamo și cu un preparator fizic spaniol, Alberto Rivas.

Ionel Gane este liber de contract după despărțirea de CSM Rm. Vâlcea, în decembrie 2016. Gane a mai lucrat ca antrenor principal la Universitatea Craiova, Turnu-Severin, Corona Brașov, CSU Craiova și Petrolul. În plus, a fost secund la FC Brașov și Turnu-Severin.

Gane, 45 de ani, este un fost jucător la Dinamo. Fostul atacant a evoluat la echipa alb-roșie între 1998 și 1999. Acesta a mai jucat la Univeristatea Craiova, Osasuna, St.Gallen, Grasshoppers, Tianjin Teda, VfL Bochum și FC Argeș.

Potrivit informațiilor, șefii lui Dinamo ar urma să îl anunțe oficial pe Cosmin Contra ca noul antrenor al echipei în această seară.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
zecs93
zecs93  •  15 Februarie 2017, 18:53
Postat de dinamo_fan pe 15 Februarie 2017, 14:15

Antrenorii astia din generatia tanara nu prea au demonstrat nimc pana acum. Macar aia din garda veche stiau cum sa pregateasca un derby. Sper sa nu fie noul Stoican.

Contra nu e deloc slab, adica din categoria Andone,Stoican,Marin,Popa,Hizo,Falub,etc !!! Totusi a salvat Getafe de la retrogradare in unu din cele mai bune campionate ale lumii, intr-o competitie cu Real si Barca... deci nu e slab, plus ca in Romania a dus Timisoara in UCL si pe Petrolul i-a calficat in grupele Europa league asa ca clar mai slab ca andone nu are cum sa fie, in plus, e acceptat si de Mutu, eu cred ca Andone a fost sapat de Mutu iar el i-a invrajbit pe jucatorii adusi de el sa joace prost ca sa scape de andone, daca pe calea financiara nu au putut !!!

zecs93
zecs93  •  15 Februarie 2017, 18:50

Contra nu-i rau dar se putea mai bine: Sumudcia sau Miriuta erau variante mai bune parerea mea !!!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  15 Februarie 2017, 16:19
Postat de vbga pe 15 Februarie 2017, 15:45

Cum poti sa cresti cota unor copii,daca la prima oferta de 200000 de euro ii vinzi sau ii imprumuti pe la echipe obscure?

exact. cota le-o cresti acordandu-le incredere cateva sezoane. sacrifici rezultatele pe care dupa cum se vede oricum nu le ai nici cu jucatori de afara dar il lasi pe copilul ala sa joace 30 de meciuri si apoi iti cam faci o imagine despre ce poate. si hagi s-a batut in primele sezoane la retrogradare dar acum nu mai are probleme. Vinde oricand 2 jucatori, ia 3 milioane si isi completeaza in echipa orice piesa lipsa ce nu poate fi generata de academie. Cu Romera si Cecarelli pur si simplu insulti fotbalul daca ii folosesti.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează