FOTBAL  »  Superliga  »  ANUNȚ

OFICIAL Despărțire în Superligă » Clubul i-a găsit deja înlocuitor: „Bine ai venit!”

Oțelul a anunțat ultimele schimbări din club / foto: GSP
Oțelul a anunțat ultimele schimbări din club / foto: GSP

Articol de - Publicat luni, 02 octombrie 2023 21:20 / Actualizat luni, 02 octombrie 2023 21:52

Oțelul Galați a anunțat cooptarea lui Dorin Toma, fost fotbalist la CFR Cluj, în staff-ul tehnic al lui Dorinel Munteanu. Toma și Munti au fost coechipieri în Gruia în urmă cu mai bine de 15 ani, acum vor colabora din nou la una dintre „revelațiile” Superligii. 

„SC Oțelul Galați anunță cooptarea în staff-ul tehnic al lui Dorinel Munteanu a antrenorului secund Dorin Toma, unul dintre foștii mari fotbaliști ai clubului CFR Cluj. 

Dorin și-a început de săptămâna trecută activitatea în roș-alb-albastru, fiind prezent pe banca oțelarilor la partida cu Dinamo București, scor 1-0, în etapa a 11-a a SuperLigii.

Despărțire în Superligă » Clubul i-a găsit deja înlocuitor: „Bine ai venit!”
Dorin Toma a semnat cu Oțelul / Sursă foto: acsotelul.ro

Dorin Toma a colaborat cu Dorinel Munteanu și la CFR Cluj, grupare cu care ex-fundașul dreapta a ajuns până în finala Cupei UEFA Intertoto. În tricoul aceleiași echipe, Toma, acum în vârstă de 46 de ani, a disputat și o finală de Cupa României. Ca antrenor, el a activat la formații precum FC Baia Mare, Politehnica Timișoara, SCM Zalău și Sticla Arieșul Turda.

Îi urăm lui Dorin bun venit la Oțelul și cât mai multe performanțe”, a transmis nou-promovata.

Oțelul s-a despărțit de Florin Acsinte

Totodată, „oțelarii” au anunțat și despărțirea de Florin Acsinte, cel care a ocupat rolul de „secund”. Acesta a fost nevoit să părăsească echipa din cauza unor motive personale.

Totodată, anunțăm despărțirea pe cale amiabilă de Florin Acsinte, antrenor secund sosit la Galați la începutul acestei stagiuni, un profesionist care a pus umărul la pregătirea din intersezon. 

Din motive personale, Florin a solicitat încetarea relațiilor contractuale. Îi mulțumim pentru colaborare și îi urăm mult succes în proiectele următoare!

- Comunicat Oțelul Galați

VIDEO Cristi “Babicu’” Munteanu, declarații după victoria cu Dinamo

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO Cum l-a întâmpinat Peluza Nord pe Chipciu, după răbufnirea fotbalistului la adresa CSA Steaua: GSP a surprins întreaga scenă

Poli Iași - Petrolul, doar remiză în Copou » Clasamentul ACUM

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează