FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

Despărţirea dintre Dorinel şi Oţelul a devenit oficială: "E o zi tristă, dar e spre binele echipei" » Ce spune şi Marius Stan

Articol de GSP - Publicat joi, 30 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 30 august 2012 18:32

UPDATE Preşedintele de onoare al formaţiei din Galaţi, Marius Stan, şi fostul antrenor al Oţelului, Dorinel Munteanu, şi-au mulţumit reciproc pentru perioada în care au colaborat.

"Vreau să mulţumesc Oţelului şi domnului Marius Stan că mi-a dat şansa să antrenez la Galati şi că am reuşit să obţin performanţe cu această echipă. Pot să spun că sunt mîndru că am avut în jurul meu carcatere, mă refer la suporteri, jucători şi la cei din conducere, doar aşa puteam duce Oţelul pe culmile succesului.

Sînt bucuros că am făcut parte din acest proiect. E o zi tristă pentru mine, dar am decis să încheiem contractul pentru binele echipei, ştiu că e nevoie de o schimbare. Galaţiul va rămîne în inima mea pentru totdeauna, am trăit cele mai frumoase momente că antrenor, suporterii au gustat din succesul echipei şi mereu mă voi întoarce cu plăcere la Galati", a spus Dorinel Munteanu.

UPDATE / "Orice despărţire este un moment dificil. Am decis de comun acord să încetăm această colaborare, ne-am despărţit amiabil. E normal să fie şi momente tensionate în viaţa unei echipei, dar acum vor rămîne doar lucrurile frumoase, iar acestea sînt cei 3 ani şi jumătate de colaborare în care am obţinut cele mai mari performanţe, cîştigarea campionatului şi a Supercupei.

La aceste performanţe antrenorul a avut o contribuţie majoră. Îl felicit pe Dorinel pentru perioada desfăşurată la Oţelul, e realmente antrenorul cele mai performanţe de la Galati.

Am încercat să prelungim această perioadă de agonie, însă era clar că trebuia făcută o schimbare. Nu vreau să cred că îl sacrificăm pe Dorinel, ci este doar un ciclu care se încheie. Sperăm că acest moment să fie un declic care să se dovedească benefic", a spus Marius Stan.


_________________
Despărţirea dintre Dorinel Munteanu şi Oţelul Galaţi a prins tot mai mult contur în ultima vreme, iar astăzi totul a devenit oficial. "Neamţul" a discutat cu Marius stan şi Narcis Răducan şi s-au înţeles în privinţa rupturii.

Viorel Tănase va fi înlocuitorul lui Munteanu pe banca gălăţenilor. Schimbul de la nivelul conducerii fostei campioane a României va fi anunţat de la ora 17:00, în cadrul unei conferinţe de presă. 

Dorinel Munteanu a fost instalat pe banca Oţelului în 2009. Fostul internaţional român a cîştigat cu moldovenii un titlu de campioană a României şi o Supercupă. A participat în UEFA Champions League în sezonul trecut, unde nu a obţinut nici un punct.  În acest sezon Oţelul ocupă locul 14, cu 5 puncte.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
buri
buri  •  31 August 2012, 13:57

era cazul sa pleci dorinele, poate vine tanase cu alta mentalitate, mult mai ofensiva... prefer sa castigam un meci si sa pierdem doua, decat sa facem 3 egaluri..... Tanase, joaca frate ofensiv, cu orice risc, ca mai rau de cat e acum nu se poate intampla....

don_vito
don_vito  •  30 August 2012, 23:49

A plecat?!...Un lucru bun,poate asa sau terminat si blaturile la otelari...

arbok
arbok  •  30 August 2012, 21:31

Pacat. Sper ca va reveni la Otelul intr-un viitor apropiat. A vrut cu aceasta demisie sa produca un soc la echipa si cred ca il va produce. A ales sa se sacrifice el prin aceasta demisie pt binele echipei. Speram sa ramana pe veci la Otelul Galati. Sper ca se va reintoarce la Galati cand vor fi vremuri mai bune si un patronat nou. Sper ca acea perioada sa vina cat mai curand. Poate se realizeaza naibii privatizarea aceea cat mai curand.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează