LIGA 1  ·  DINAMO

Despărțiri pe datorie » Dinamo încearcă să scape de trei titulari fără să le plătească integral salariile

Grigore a jucat aproape gratis în retur
Grigore a jucat aproape gratis în retur

Articol de - Publicat vineri, 19 iunie 2015 00:00

Conducerea clubului încearcă să îi facă să plece și să le dea doar 20 la sută din restanțe.

Dinamo a plecat ieri în stagiul din Italia, dar i-a lăsat acasă pe Nicolae Grigore, Kamil Bilinski  și Mansally Boubacar. De primul, se știe, conducerea "cîinilor" vrea să se despartă.

Jucătorul ar mai avea de recuperat 20.000 de euro, fiind neplătit de la începutul acestui an: mai are contract un sezon, dar roș-albii vor să-l convingă să renunțe, chiar dacă n-ar mai urma să primească decît 3.000-4.000 de euro!

Bilinski are de recuperat în jur de 25.000 de euro, iar Boubacar știa că terminase înțelegerea cu Dinamo, dar a aflat că mai este legat de club încă un an! Are și el restanțe de 15.000 de euro, dar "cîinii" îi oferă 3.000 de euro ca să plece imediat în altă parte.

Toți au rămas să se antreneze la Săftica, sub conducerea lui Ionel Augustin, în timp ce colegii lor se pregătesc de reluarea sezonului.Cum au încercat frații interlopului Emi Pian să-l omoare pe presupusul ucigaș al liderului clanului Duduianu. Imagini surprinse de camere
Libertatea
Comentarii (40)
vasy86le  •  20 Iunie 2015, 08:56

Daca se renunta la Bilinski e grav, s-a renuntat la Elhamed, Bunoza daca nici pe Bilinski nu il pot pastra sau nu vor sa il pastreze, inseamna ca noua conducere a lui Dinamo nu vrea performanta.Parca Dinamo avea salariile platite la zi, cum se face ca sunt jucatori neplatiti de la inceputul anului? cum vor astia sa iesim din insolventa daca ei si dupa procedura de insolventa au probleme cu plata salariilor?

khal_37  •  19 Iunie 2015, 18:34

Bai voi sunteti ***(fcdb)!! :)))))))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

khal_37  •  19 Iunie 2015, 18:32
Postat de cpt.ahab pe 19 Iunie 2015, 13:32

Ca sa-ti explic, mai, Khatar, facusem vorbire despre doua personaje similare in ipocrizia lor. ***. Chit ca ultimul a facut numeroase gesturi caritabile, multe dintre ele au fost sub lumina reflectoarelor, ceea ce nu mai are de-a face cu generozitatea crestina. In schimb, si-a batut joc de muncitorii de la Avicola Iasi, dar si de unii fotbalisti care au parasit Steaua fara a-si primi toti banii.

Repet mai mobidic pentru ca vad ca esti cam greu de cap. Ce legatura are gheorghe cu articolul si cu faptul ca Negoita le da cu flit jucatorilor başca este in insolventa si repercursiunile pot fi cu mult mai mari in cazul ca acesti jucatori vor face in perioada imediat urmatoare plangere la comisii...o fi gheorghe de vina ca nu le-a dat bani muncitorilor de la avicolo cum spui tu, sau ca negoita este falit si nu mai are nici un ban, banii din drepturile de televizare folosindu-i in scop pur personal.

Vezi toate comentariile (40 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
16:30 Snooker
Finala CM Snooker
Eurosport
22:00 Champions League
Manchester City - Lyon
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1