FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Detalii șocante despre bătaia de la CFR Cluj » Patronul și-ar fi trimis bodyguarzii la vestiare! Un jucător ar fi fost lovit cu pumnul în figură

Bătaie la stadionul CFR-ului
Bătaie la stadionul CFR-ului

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 august 2021 09:21 / Actualizat vineri, 27 august 2021 12:06

Apar informații noi despre bătaia generală din Gruia, care a avut loc după meciul pierdut de CFR Cluj cu Steaua Roșie Belgrad, scor 1-2.

UPDATE ora 12:00 - Un jucător de la CFR Cluj explică ce s-a întâmplat

GSP a obținut o mărturie și de la un jucător, care o confirmă pe cea anterioară, dar mai aduce în discuție un nume, Radu Pralea: „Așa ceva n-am văzut niciodată! Fizioterapeutul, care avea un conflict mai vechi cu juristul Ivașcu, i-a pus acestuia piedică pe culoarul de la vestiare. Și-o căuta cu el. 

Apoi, fizioterapeutul Viorel Boncoi și cu ajutorul lui Radu Pralea s-a dus după Ivașcu în biroul lui Marian Copilu. Boncoi a sărit la Ivașcu, s-au bătut. Copilu a intervenit, dar Pralea i-a băgat mâna în gât. A venit și bodyguardul Vasile Țăgean, probabil trimis de Varga, dar și el le ținea partea fizioterapeutului și ajutorului său”.

UPDATE ora 11:00 - Detalii relatate de un martor ocular

Un martor ocular, aflat în încăpere în momentul bătăii, a povestit pentru Gazetă sub protecția anonimatului: 

„Imediat după meci, juristul clubului, Ionuț Ivașcu, a plecat cu Marian Copilu pe tunel. Pe drum, s-a luat la înjurături cu masorul Viorel Boncoi, care în club e perceput ca informatorul lui Neluțu Varga în vestiar. Boncoi susținea în ultimele săptămâni că Șumudică nu e bun, că doctorul (n.r. - Radu Paligora) nu e bun. Era o stare de tensiune care a ieșit acum la suprafață. 

Boncoi i-a dat un șut în picior lui Ivașcu. S-au înjurat și Boncoi i-a zis lui Ivașcu: “Hai în birou să ne batem!”. Boncoi însă a mers în birou împreună cu un alt om din club și au sărit pe Ivașcu. Copilu s-a băgat să-i oprească, mai erau acolo oameni din club și apropiați ai conducerii care încercau să-i departă. 

Copilu a fost împins pe jos. Au venit și Ciobotariu cu Latovlevici și cu Chipciu să liniștească spiritele. Dar la un moment dat au apărut patru bodyguarzi trimiși de la oficială de Neluțu Varga. Au intrat și au sărit pe Ivașcu. L-au lovit destul de serios. Ciobotariu a fost și el lovit în timp ce încerca să separe bătăușii”.

Detalii șocante despre bătaia de la CFR Cluj: patronul Neluțu Varga ar fi trimis bodyguarzii la vestiare

Frustrările acumulate în campania europeană au erupt la finalul disputei cu Steaua Roșie Belgrad. O altercație generală a avut loc în zona vestiarelor, mai mulți oameni de la CFR Cluj fiind implicați.

Pe imaginile surprinse de o persoană din tabăra sârbilor se aud lovituri puternice, înjurături și o voce care încearcă să facă pace: „Vă rog, nu vă mai loviți!”.

În cadrul emisiunii GSP Live, moderatorul Costin Ștucan a oferit detalii șocante venite dinspre surse apropiate de club. Conform acestora, Neluțu Varga și-ar fi trimis bodyguarzii să îi bată pe președintele Marian Copilu și pe juristul Ioan Ivașcu, iar jucătorii ar fi sărit să îi apere pe oficiali

În încăierare, Denis Ciobotariu ar fi primit un pumn în față de la un bodyguard. În plus, antrenamentul stabilit de Marius Șumudică în această dimineață, la ora 11:00, a fost mutat de patronul Neluțu Varga la ora 17:00.

Iuliu Mureșan: „Și-au făcut loc în club oameni cu comportament foarte nevrotic”

Iuliu Mureșan, fost președinte la CFR Cluj și actual administrator special la Dinamo, nu crede în această variantă. Acesta a spus la GSP Live că nu patronul Neluțu Varga ar fi cauzat conflictul șocant de la stadion.

„Ce s-a întâmplat este trist, urât, nu este de acceptat. Nu Neluțu Varga este de vină. Nu el determină starea asta. A băgat foarte mulți bani în club și își dorește performanță. Și-au făcut loc în club niște oameni cu comportament foarte nevrotic, ei au determinat aceste conflicte. Și-au reproșat multe lucruri unii altora, de aici a degenerat conflictul. Conflictul s-a întâmplat în zona vestiarelor, unde există un birou. 

Cred că vine Petrescu. E antrenorul care poate face liniște. Cel mai ușor e să fii conducător la clubul unde Dan Petrescu este antrenor. Eu cred că e singurul care poate scoate CFR-ul din această situație în care este acum”, a spus Mureșan, la GSP Live.

De altfel, surse din cadrul clubului susțin că juristul Ioan Ivașcu, unul dintre protagoniștii încăierării, este un tip violent. Ivașcu s-ar fi bătut și cu Daniel Stanciu când acesta făcea parte din conducerea clubului.

Marius Șumudică și Marian Copilu, demiși de la CFR Cluj

Cert este că CFR Cluj s-a despărțit de președintele Marian Copilu, dar și de antrenorul Marius Șumudică și de întregul său staff tehnic.

Decizia patronului de la CFR Cluj a fost transmisă în direct la TV de Radu Naum, moderatorul emisiunii „Fotbal Club”, de pe DigiSport.

„Se confirmă, antrenorul principal Marius Șumudică și întregul lui staff au fost demiși. Se întoarce Dan Petrescu, Varga a transmis că toate contractele urmează a fi reziliate. Marian Copilu ne-a scris că a plecat el, nu a fost demis. Dar Varga a revenit printr-un SMS și l-a contrazis: «Nu a plecat el, l-am demis!». Patronul CFR-ului nu a dorit să intre în direct prin telefon. Se aude de Dani Coman președinte”, a anunțat Naum pe post.

Imagini incredibile: bătaie în vestiarul CFR-ului, după înfrângerea cu Steaua Roșie Belgrad

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Aflat în drumul spre CFR Cluj, Dan Petrescu este avertizat: „E o problemă, e greu. Nu mai e ce a fost”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (79)
tinn
tinn  •  27 August 2021, 18:55
Postat de kuba pe 27 August 2021, 12:21

Becalul ia împrumutat bodyguarzii lui subinginerul sa poată coborî ala și sa dea un pumn unui nene suporter! De ce nu se bat bodyguarzii cu noi ultrașii din tribune? De ce nu coboară bodyguarzii in torcida vișinie, pch, ps97 sau peluza sud Steaua?! Pt ca sunt niște maimuțoi !

Pe voi vă lasă la jandarmi

cornelcc
cornelcc  •  27 August 2021, 16:13
Postat de 1cesare pe 27 August 2021, 10:32

Sumudic nu a prins nici măcar pardesiul

Slipul Speedo si şlapii Torşon (imprumutati de laultima echipa pe care a "antrenato") ii sunt suficiente! Asta este acelasi a trenor care zicea ca el nu pleaca de la cfr, ca mai are 2 ani de contract?

persanu
persanu  •  27 August 2021, 16:03

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (79)
Comentează