FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Detalii despre ultimele două transferuri ale lui Dinamo! Când vor juca Torje și Palici

Articol de GSP - Publicat marti, 06 februarie 2018 19:47

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, a vorbit despre revenirile lui Gabi Torje și Antun Palici. Primul ar putea intra încă din următoarea etapă, de la Chiajna, în timp ce croatul poate fi apt abia la meciul cu FCSB, de săptămâna viitoare. 

"Torje va intra mai repede în joc. Azi i-a venit cartea verde și lui Palici. Dar e în urmă cu pregătirea. La meciul cu Steaua va fi și el apt. Torje, în schimb, cred că e gata și pentru Chiajna. Așa cred eu, dar să vedem ce decide Vasile.

Trebuie să fim realiști și să spunem că rezultatul cu Craiova este echitabil. Ne-au pus mari probleme. Din prea multă dorință, am vrut să facem multe lucruri, dar ne-au ieșit puține. Cel puțin în prima repriză. A doua s-au schimbat lucrurile.

Dacă nu erau suporterii, nu cred că am fi egalat. S-a creat o emulație pe final între fani și jucători. A fost un ajutor mare pentru noi. Sperăm să facă asta și la meciul cu Chiajna", a zis Ionel Dănciulescu la TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
haideusicfr
haideusicfr  •  06 Februarie 2018, 22:48

Torje e slabut .L-am vazut la Nationala. L-ati dat pe Nascimento ,un jucator tehnic cu plasament cu simt al portii ,nu stiu unde e Salamao acela ,mai e jucatorul acela de culoare ,in rest jucatori buni ,dar fara prea multa tehnica.

fangigi
fangigi  •  06 Februarie 2018, 21:59

Cu Chiajna e meciul mai greu!;)

832340336969683
Nello Milano  •  06 Februarie 2018, 21:57

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează