FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV / VIDEO Detalii din culise despre arestarea lui Gică Popescu în „Dosarul Transferurilor”: „Pentru mine ăsta a fost un semn de întrebare!”

Articol de - Publicat miercuri, 15 martie 2023 21:30

Adalbert Kassai, secretarul general al FRF în ”epoca Mircea Sandu”, a făcut parte din echipa lui Gică Popescu la alegerile din 2014 și vorbește despre arestarea „Baciului” în „Dosarul Transferurilor” și care sunt problemele actualei conducerii a Federației

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare săptămână, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Tu făceai parte din echipa lui Popescu.
- Dacă Gică câștiga atunci alegerile, rămâneam pentru o perioadă secretar general, până formam pe cineva. Nu rămâneam ani de zile...

- Bela, a fost discuția aia că ar fi trebuit să candideze și Anghel Iordănescu, să fie candidatura de rezervă. 
- A fost, nea Ovidiu, dar până la urmă s-a decis ca Puiu să nu fie dublură. Nu era elegant să găsim o dublură pentru Gică Popescu pentru că dădeam de bănuit că e vinovat. El nu avusese niciun semn până la acea dată că ar putea fi arestat. Cel mult să-i fi dat cu suspendare, caz în care avea voie să candideze.

- Nimeni din echipă n-a simțit ceva, n-a mirosit, cum se zice?
- Pentru mine un semn de întrebare a fost când procesele se derulau săptămânal. Atunci l-am întrebat personal pe Gică: "Există șansă unu la sută să iasă rău?". "Bela, există!". Dar nu ne așteptam să fie cu executare!

- Crezi că Burleanu a avut un rol în toată povestea asta?
- Ce să facă Burleanu?! Au fost cei care au fost în spatele lui și l-au susținut!

- Tu l-ai fi ales pe Burleanu șeful Federației?
- Categoric, nu! Era tânăr, nu avea experiență. Singurul lucru pe care i l-aș reproșa e că n-a știut să-și aleagă colaboratorii. Nu poți să aduci secretar general un băiat care spune că n-a văzut niciodată un meci de fotbal! Unul venit de la arte marțiale. Secretarul general se ocupă de sistemele competiționale, de regulamente, de comisiile Federației, relația cu AJF-urile.

- Înainte să ajungi la FRF, tu ai jucat fotbal.
- Nea Angelo Niculescu, la Sportul, care e și echipa mea de suflet, m-a tras din extremă stângă în fața apărării, un fel de închizător. A trebuit să mă retrag în urma unor dureri pe inghinali pe care nu le-am suportat. O dată un doctor mi-a introdus un ac mare de tot ca să mi se facă infiltrații. Nici aia nu mi-a făcut bine și atunci am decis să mă retrag, la 29 de ani neîmpliniți.

CITEȘTE ȘI:

Rică Răducanu vorbește despre sfârșitul sinistru al unui jucător legendar pe care-l cântă galeria Rapidului: „Ăștia l-au lucrat! Mi s-a făcut pielea de găină...”
PRIETENII LUI OVIDIU
Rică Răducanu vorbește despre sfârșitul sinistru al unui jucător legendar pe care-l cântă galeria Rapidului: „Ăștia l-au lucrat! Mi s-a făcut pielea de găină...”
Uriașul „Țețe” Moraru, bătut în cantonament: „A venit la hotel, îmbrăcat la costum, și m-a lovit de m-a rupt!”
PRIETENII LUI OVIDIU
Uriașul „Țețe” Moraru, bătut în cantonament: „A venit la hotel, îmbrăcat la costum, și m-a lovit de m-a rupt!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
MIRCEAVULCANESCU
MIRCEAVULCANESCU  •  16 Martie 2023, 09:02

pun o intrebare si nu dau cu parul intrebind dece oare acest GIca Popescu nu a cerut reabilitarea printr-un proces. cheia este aici. îmi aduc aminte de mafiotul asta de Becali oricare dintre ei care spunea la tv "nica iti plăcea cine numărai banii!" îmi este sila de topi nevinovații din lume. nu se va întîmplă nimic. așa cum a fost recent pe tv-uri Țiriac , Adrian Nastase și alții care au vandalizat și au vindut avuția Tarii. N I M I C> sa nu va mirați ca veți ramine singuri. 400 de romani pe zi pleacă. Ce ziceți? și dacă războiul va obliga cetățeanul roman sa... peste 30 la suta spusa de ziare nu de mine vor fugi. Vai de mama voastră!

costeltudor
costeltudor  •  16 Martie 2023, 06:45

Bai Ovidiule , vrei nu vrei , prietenul tău gicuta este un *** ! *** ! Pedeapsa a fost prea blândă ținând cont de fapta ! Eu știu , Burleanu va deranjează pt. ca este un intelectual rasat !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Mondo
Mondo  •  16 Martie 2023, 04:20

In fotnal borfasii si-au impartit zonele de inflenta. Popescu fost colaborator cu securitatea, si delapidator dovedit trebuia sa fie seful FRF, ca doar e hot cu experienta. Sa-i facem si astaia statuie in fata la Poarta Alba

Vezi toate comentariile (6)
Comentează