FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Detaliul care ar putea dinamita echipa din Ștefan cel Mare: "Va fi o explozie la Dinamo! Murim cu toţii"

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 februarie 2018 20:40

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, e convins că pentru echipa sa ar fi o tragedie dacă nu s-ar califica în play-off-ul Ligii 1, însă se teme și de faptul că stadionul Ștefan cel Mare nu va fi plin la jocul cu CSU Craiova.

"Murim cu toţii. E clar că va fi o explozie dacă nu prindem play-off-ul. O să fie prăpăd, asta e părerea mea personală. E clar că nu ar fi momente plăcute, nici nu ştiu ce se poate întâmpla. Nici nu vreau să mă gândesc că nu vom fi acolo. Neintrând în play-off trebuie să-ți faci echipa competitivă pentru sezonul viitor, ca să nu ai problemele de anul acesta", a spus Dănciulescu la TV Digi Sport.

"Danciu" a vorbit și despre meciul cu CSU Craiova, care se va disputa duminică seară: "Sunt încrezător că vom câștiga împotriva Craiovei. Conducerea tehnică și jucătorii au decis să jucăm în Ștefan cel Mare. N-a fost vorba de bani. Eu personal aș fi vrut să jucăm pe Arena Națională, asta am spus când am fost la discuții și am fost întrebat. Aș fi riscat să joc acolo. Ne așteptăm să vină 6-7000. Voi fi dezamăgit dacă vor fi 2.000. Din ce se vorbește, toată lumea spune că va veni. Aștept să văd mobilizarea și atașamentul lor, avem mare, mare nevoie de ei la acest meci".

"Luând aceşti jucători, Palici și Torje, e evident că ne asumăm salariile lor, să nu se gândească lumea că ar fi probleme din acest punct de vedere, chiar dacă nu mergem în play-off"
Ionel Dănciulescu, director sportiv Dinamo

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (45)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  03 Februarie 2018, 10:41
Postat de hehehehe pe 03 Februarie 2018, 10:39

Vorbe goale, specific FCSB.. :))

Ferea! Va fi o explozie mare la Dinamo!!! A pus altcineva mana pe butoane...

hehehehe
hehehehe  •  03 Februarie 2018, 10:39
Postat de jack_the_stripper pe 03 Februarie 2018, 09:51

Aha, te-ai intors de la biserica si ai sperante ca va va ajuta Cel de Sus. Greu, ca i-a luat Borcea butoanele, le-a ratacit pe undeva si-acum nu le mai gaseste nimeni... Locul 7 e mai bun ca locul 8, totusi. Desi dusmanii stau la panda...

Vorbe goale, specific FCSB.. :))

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  03 Februarie 2018, 09:51
Postat de hehehehe pe 03 Februarie 2018, 09:27

Exersează de azi, că de luni o să scrii locul 5, apoi locul 3, apoi locul 2.. Bye bye locul 7 după etapa asta! Sorry fecesebeule!

Aha, te-ai intors de la biserica si ai sperante ca va va ajuta Cel de Sus. Greu, ca i-a luat Borcea butoanele, le-a ratacit pe undeva si-acum nu le mai gaseste nimeni... Locul 7 e mai bun ca locul 8, totusi. Desi dusmanii stau la panda...

Vezi toate comentariile (45)
Comentează
Close