FOTBAL  »  Superliga  »  CONTRACTE

LIGA 1. Detaliul care poate arunca în aer campionatul » 155 de jucători sunt vizați direct!

155 de contracte ale jucătorilor din Liga 1 expiră la 30 iunie.
155 de contracte ale jucătorilor din Liga 1 expiră la 30 iunie.

Articol de GSP - Publicat marti, 14 aprilie 2020 11:17

Ultima dată estimată de LPF pentru reluarea Ligii 1 este 5 iunie, fără spectatori. 

În aceste condiții, cluburile din Liga 1 se pot împiedica de un obstacol important. Motivul? 155 de contracte ale jucătorilor din Liga 1 expiră la 30 iunie

Mulți dintre fotbaliști sunt cu nervii întinși la maximum din cauza restanțelor salariale și a înjumătățirii contractelor, iar viitorul unora dintre ei în campionatul României - în special al celor străini -  e în ceață. Totuși, ei trebuie să cântărească atent situația. 

Prieteni cu beneficii

La ce soluție s-a gândit LPF? Oficialii forului condus de Gino Iorgulescu propun ca toate înțelegerile dintre cluburi și jucători să rămână valabile până la finalul sezonului. 

Situația e reciproc avantajoasă și îi poate favoriza și pe jucători. Dacă aceștia și-ar încheia angajamentele la 30 iunie, ar rămâne șomeri minimum o lună, în contextul în care toate campionatele vor fi, cel mai probabil, în desfășurare în acea perioadă. 

În următoarele zile, oamenii sus-puși de la Ligă vor face propunerea oficială de modificare a contractelor către Comitetul Executiv de Urgență al FRF, din care fac parte Răzvan Burleanu, Gino Iorgulescu și Octavian Goga. 

VIDEO. Decizie luată de oficialii LPF și de cluburile din Liga 1 » Când s-ar putea relua competiția internă

Citește și alte știri de actualitate:

Partea a doua a interviului cu Mircea Sandu: „MApN nu poate fi stăpân pe un stadion construit din banii tuturor românilor"

DINAMO. Banii sau falimentul! Sumă uriașă de care are nevoie Dinamo pentru a încheia sezonul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează