FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

DEVIS MANGIA DEMIS // UPDATE CSU Craiova a început căutările pentru un nou antrenor! 6 nume mari care pot veni în Bănie: Rădoi, Pițurcă, Neagoe, Iordănescu, Mutu, Stoican

Articol de GSP - Publicat luni, 15 aprilie 2019 14:22

CSU Craiova a anunțat azi că s-a despărțit în mod oficial de antrenorul italian Devis Mangia, iar echipa va fi preluată de Corneliu Papură.

update 16:15

Alte două nume au apărut azi pe lista celor de la CSU Craiova: Flavius Stoican și Adrian Mutu.

Flavius Stoican

Flavius Stoican, 42 de ani, e disponibil pentru că-i expiră în vară contractul cu Poli Iași. Încă nu a negociat prelungirea. În acest moment, șansele pentru a continua la Iași sunt minime pentru că antrenorul e nemulțumit de condițiile de pregătire și de infrastructură, dar mai ales de agitația de la nivelul conducerii. 

flavius stoican

Adrian Mutu

Adrian Mutu, 40 de ani, a fost și el introdus în ecuație. Antrenorul lui Al Wahda U21 se luptă pentru titlu la această categorie de vârstă în Emiratele Arabe Unite, dar i-a fost propus astăzi lui Rotaru. Mutu nu ar fi la prima experiență în Liga 1, după ce a pregătit-o pe FC Voluntari. 

adrian mutu

Știrea inițială

Cel mai probabil, Corneliu Papură va asigura interimatul până la finalul sezonului, urmând ca șefii oltenilor să găsească un nou antrenor pentru stagiunea următoare.

Pentru alegerea noului tehnician, craiovenii ar putea miza pe un antrenor cu experiență, precum Eugen Neagoe sau Victor Pițurcă, sau ar putea merge pe mâna unui antrenor tânăr, cu entuziasm, precum Edi Iordănescu sau Mirel Rădoi.

 

1. Mirel Rădoi

Mirel Rădoi, 38 de ani, selecționerul României U21, este marele vis al patronului Mihai Rotaru (Detalii AICI). Conducătorul oltenilor va încerca la vară să-l aducă pe Mirel Rădoi, după Campionatul European sub 21 de ani, dar va fi greu de convins. Selecționerul a spus că este dornic să continue munca de la FRF, dar Rotaru va face totul pentru a-l determina să se răzgândească.

mirel radoi

2. Victor Pițurcă

Victor Pițurcă, 62 de ani, ar fi marea lovitură pe care ar putea să o dea oltenii. Deși fostul selecționer a spus de mai multe ori că nu are de gând să revină în Liga 1, CSU Craiova i-ar îndeplini toate condițiile: stabilitate financiară, preluarea echipei din vară și un buget de transferuri impresionant. Mai mult, Rotaru ar putea plusa și cu argumente sentimentale: întoarcerea la Craiova și un stadion plin la fiecare meci.

victor piturca

3. Eugen Neagoe

Eugen Neagoe, 51 de ani, are rezultate impresionante la Sepsi, calificând echipa în play-off. Șefii Craiovei au avut deja o discuție preliminară cu Neagoe (Detalii AICI), iar tehnicianul ar fi tentat să preia Craiova pentru a face trece la următorul nivel în cariera sa.

eugen neagoe

4. Edward Iordănescu

Edi Iordănescu, 40 de ani, antrenorul celor de la Gaz Metan, este unul dintre cei mai apreciați antrenori din Liga 1. Tehnicianul are rezultate bune la Mediaș și niciodată nu și-a ascuns dorința de a antrena o echipă puternică, cu stabilitate financiară și cu care s-ar putea lupta la titlu. 

edward iordanescu

Citește și:

OFICIAL Devis Mangia a fost demis de la CSU Craiova » Corneliu Papură i-a luat deja locul

 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (53)
jabs
jabs  •  16 Aprilie 2019, 08:11
Postat de univ_craiova1 pe 15 Aprilie 2019, 23:38

Mutu? :))) ce sa caute mutu pe lista asta, radoi sau Iordănescu ce sa caute ăștia la Craiova??? Singurul cu care Craiova se poate ridica sus e piturca restul sunt de la locul 4 in jos!

Daca vine Pitzi, in doi ani va confisca Primaria ,o trece pe persoana fizica.....

univ_craiova1
univ_craiova1  •  15 Aprilie 2019, 23:38

Mutu? :))) ce sa caute mutu pe lista asta, radoi sau Iordănescu ce sa caute ăștia la Craiova??? Singurul cu care Craiova se poate ridica sus e piturca restul sunt de la locul 4 in jos!

lionforever
lionforever  •  15 Aprilie 2019, 21:43
Postat de lionforever pe 15 Aprilie 2019, 21:43

Don zearist preferam la bar împreună?

Preferai la bar impreunat?

Vezi toate comentariile (53)
Comentează