FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 0-0

CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 0-0 // EXCLUSIV Mihai Rotaru e gata să-l schimbe pe Devis Mangia! L-a contactat deja pe Eugen Neagoe!

Articol de , - Publicat duminica, 07 aprilie 2019 23:11

Eugen Neagoe la CSU Craiova! Echipa a remizat cu CFR Cluj, 0-0, și pregătește înlocuirea lui Devis Mangia. Oltenii l-au contactat pe tehnicianul lui Sepsi. Eugen Neagoe e oltean și a jucat la Universitatea, însă nu e convins să abandoneze clubul din Sfântu Gheorghe.

Mihai Rotaru nu a așteptat deznodământul sezonului, conducătorul lui CSU Craiova a pornit căutarea unui nou antrenor. Eugen Neagoe e tehnicianul pe care-l vrea Craiova în locul lui Devis Mangia.

Oltenii s-au interesat de condițiile în care l-ar putea atrage pe Neagoe pe postul italianului.

Riscă să plece de la bine?

Un răspuns clar al antrenorului în vârstă de 51 de ani încă nu există. El are un statut sigur la Sepsi, unde a generat un progres la care conducerea clubului nici nu spera atunci când l-a angajat.

Formația din Sfântu Gheorghe părea condamnată la retrogradare în urmă cu un an și jumătate, Neagoe a salvat-o și a condus-o acum în play-off, o realizare remarcabilă pentru un club aflat abia la al doilea sezon în primul eșalon.

Universitatea îl poate atrage cu argumente care țin de sentimente și de statutul superior al clubului. Eugen a crescut în Bănie ca jucător. Atacant, el a făcut parte din formula care a câștigat eventul în 1991, apoi a lucrat și ca antrenor pentru echipa pe care o patrona Mititelu, ajunsă între timp în faliment.

Devis Mangia e gata de plecare

CSU Craiova de acum i-ar permite să-și propună obiective mai mari decât cele la care poate spera Sepsi. Covăsnenii au o stabilitate economică, însă nu sunt capabili să plătească salarii mari și să atragă fotbaliști cu care să tragă la titlu.

Rotaru încă nu i-a făcut o ofertă clară lui Neagoe, au existat numai discuții preliminare, dar ele indică despărțirea iminentă de Mangia, antrenorul din ultimii doi ani ai alb-albaștrilor.

Italianul nu mai obține rezultatele pe care le vor șefii și suporterii, nu mai e nici în aceeași relație bună cu conducerea.

„Mangia nu e sub presiune, nu i s-a cerut să câștige campionatul, el a avut obiectivul să califice echipa în cupele europene. Posibilitatea să luptăm pentru titlu și pentru Cupă a apărut pe parcurs”
Sorin Cârțu, manager CS U Craiova

„Cele mai bune condiții din istorie”

Neagoe a explicat recent, într-un interviu din Gazetă, care e opinia lui despre fotbalul din Craiova:

„Echipa din Liga 1 e Universitatea Craiova pentru mine, indiferent de detaliile juridice. Vin suporteri mulți la meciuri, acesta e criteriul principal după care judec eu situația. Oricum, clubul are cele mai bune condiții de când există fotbal în Craiova! Niciodată n-au existat în oraș condiții de pregătire și un club atât de bine organizat ca acum!”. 

„Aveți răbdare, plec la vară!”

Nici Mangia nu se comportă ca și cum și-ar dori să continue la Universitatea. Italianul s-a enervat după un meci în care publicul îl huiduise pe Nuno Rocha și i-a provocat pe olteni să mai aștepte doar un pic despărțirea de el:

„Spectatorii să fie alături de echipă acum, să încercăm să îndeplinim obiectivele. Dacă vor să plec, dacă fanii au ceva cu mine, încheiem acest sezon și vedem după aceea ce facem”.

Citește și:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 0-0 // Mangia se plânge de oboseala propriilor jucători: „CFR a avut 10 jucători proaspeți”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (50)
univ_craiova1
univ_craiova1  •  08 Aprilie 2019, 15:15

Dacă voi chiar credeți tot ce scrie jesepe îmi pare rău....

ray51
ray51  •  08 Aprilie 2019, 12:51
Postat de magic4ever pe 08 Aprilie 2019, 12:05

Mangia este un antrenor limitat si mult prea defensiv...Neagoe ar face treaba mai buna decat italianul!

La ce-i trebuie 'clocotul' din Banie lui Neagoe? Pt un pumn nesigur de euro in plus? Eroare !

magic4ever
magic4ever  •  08 Aprilie 2019, 12:05

Mangia este un antrenor limitat si mult prea defensiv...Neagoe ar face treaba mai buna decat italianul!

Vezi toate comentariile (50)
Comentează