FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FC VOLUNTARI 3-1

Devis Mangia își face autocritica după victoria cu Voluntari: "Eu am greșit. N-am transmis asta echipei"

Articol de GSP - Publicat luni, 10 decembrie 2018 22:05

Devis Mangia și-a făcut autocritica după meciul câștigat de CSU Craiova în fața celor de la FC Voluntari, scor 3-1, după ce oltenii au fost conduși cu 1-0.

"Poate n-am transmis mai multă concentrare azi. Au fost greșeli de concentrare. Am început slab meciul. Știam înaintea meciului că Voluntariul începe partidele foarte bine.

Probabil eu am greșit. Gazonul de azi a fost mai prost decât în etapa precedentă", a declarat Mangia la TV Look Sport.

Rezultatele ETAPEI A 19-A

Sâmbătă:
Hermannstadt - Dinamo 1-1 Detalii AICI
CFR Cluj - Gaz Metan 2-2 Detalii AICI

Duminică:
Poli Iași - Dunărea Călărași 1-0 Detalii AICI
Astra Giurgiu - Concordia Chiajna 3-1 Detalii AICI

Azi:
Sepsi - Botoșani 0-1 Detalii AICI
Craiova - Voluntari 3-1 Detalii AICI
FCSB - Viitorul 2-0 Detalii AICI

CLASAMENT ACTUALIZAT LIGA 1

clipboard01

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
doubleti
doubleti  •  11 Decembrie 2018, 08:30
Postat de observator_federal pe 11 Decembrie 2018, 00:12

Din rezumatul meciului lipsește lovitura spectaculoasă (cam cât 3 goluri ale lui Gnohere) în bară a lui Mitriță din finalul meciului! Nu-i nimic, puștii craioveni au văzut-o și sper că vor exersa șuturile precum al lui Mitriță acasă, în Craiova, fără a mai ajunge pe la școli de fotbal sau echipe diverse (și adverse!) din țară... Massmedia gigistă nu înțelege cât rău face fotbalului românesc...

Pe digi sport este un link video la bara lui Mitrita. La secunda 30 (la reluare) se vede clar cum mingea cade după linia porții. Gol clar dar cine sa analizeze astfel de faze? Doar nu sutase Fl. Tănase sau Ianus Hagi, nu? Era doar un amărât de la o echipă care "nu prezintă interes". De abia astept introducerea VAR-ului si in Romania.

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  11 Decembrie 2018, 07:15

Oare, al catelea meci este in care Craiova incepe foarte prost. cu pase laterale intre fundasi si cu refuzul jucatorilor de a se demarca, de a-si cauta pozitii favorabile pentru a primi mingia? Incepe sa devina o mare problema. Probabil Mitrita este in permanenta criticat de comentatori tv pentru ca nu vorbeste becaliada. Oho, de ar trece el la FCSB ce ar mai scrie si ziarele (nu doar tv-urile ar fi pline) despre el. Dar cum sa vorbesti despre valoarea unui jucator daca nu trece pe la palatul lui Jiji? Ca pe noi, ceilalti, ne oripileaza, nu se pune.

328716547961907
Iuliana Daciada  •  11 Decembrie 2018, 02:22

Jurnalistii lui Becali actualizati clasamentul. Craiova e pe 3 nu Viitorul. M-am saturat de prostia pe care o tot afisati ostentativ.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează