FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Devis Mangia le-a vorbit despre aventura în Liga 1 italienilor: „Nu aș schimba nimic”

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 octombrie 2019 17:37

Devis Mangia (45 de ani), fostul antrenor de la CS Universitatea Craiova, a vorbit în presa din Italia despre nivelul fotbalului românesc și despre ofertele pe care le are în acest moment. 

„Nu aş schimba nimic din cariera mea, nici faptul că am mers în România, unde, printre altele, am reuşit să câştig Cupa României. Nivelul nu este unul grozav, dar patru-cinci echipe au jucători excelenţi şi nişte tineri foarte interesanţi”, a declarat Devis Mangia pentru italienii de la TuttoMercatoweb.com. 

„Vreau o nouă echipă străină”

Dat afară de la Craiova în aprilie 2019, Mangia n-a mai antrenat nicio echipă, însă în italia s-a zvonit că Trapani l-ar dori. 

„Eu la Trapani? Nu vorbesc despre lucruri neadevărate. Aş dori să încerc o nouă ţară străină, după România. Vom vedea ce se va întâmpla. Se poate întâmpla orice. Vreau doar să fiu antrenor, aşa că nu exclud nimic", a mai spus Devis Mangia. 

După plecarea din Oltenia, Mangia a mai fost dorit și de FCSB, dar Gigi Becali n-a fost de acord cu dorința antrenorului italian, aceea de a fi însoțit la formația bucureșteană de toți cei șase oameni din staff. (Detalii AICI)

CEI 6 COLABORATORI ITALIENI PE CARE MANGIA I-A AVUT LA CRAIOVA

  • Andrea Tedesco - antrenor secund
  • Mario Capece - antrenor cu portarii
  • Francesco Zanasi - preparator fizic
  • Simone Fornari - preparator fizic
  • Marco Ceccomori - analist video
  • Alesandro Zinari - scouter

Vezi și:

FC U CRAIOVA // EXCLUSIV Marcel Pușcaș: „Doar justiția și rezultatele vor tranșa conflictul dintre clubul lui Rotaru și al nostru”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
875360749272795
Costi Corabu  •  14 Octombrie 2019, 12:23

Despre Mangia, numai de bine ! Ce stiti, cand se schimba gazonul ?

stefan..
stefan..  •  13 Octombrie 2019, 21:33

De cand a venit Cartu la butoane, s-a ales praful. L-a executat rapid pe italian. Pițurcă trebuie sa-l tina departe de echipa pe impostor. Altfel, va avea soarta lui Mangia.

observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  13 Octombrie 2019, 21:21

Foarte bun la capitolul comunicare si imagine. De apreciat ca s-a straduit sa invete romaneste si a si reusit. Ca antrenor, mi s-a parut cam dogmatic, limitat in optiuni si exprimari in teren

Vezi toate comentariile (4)
Comentează