FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Devis Mangia interzis la FCSB! Detalii de la negocieri: cum l-a enervat italianul pe Gigi Becali

Devis Mangia
Devis Mangia

Articol de , - Publicat sambata, 03 august 2019 18:45

Negocierile dintre FCSB și Devis Mangia, fostul antrenor al Craiovei, au căzut după ce Gigi Becali a respins prima cerință a italianului: să vină împreună cu cel puțin 6 colaboratori, care să aibă salarii între 4.000 și 10.000 de euro.

Primul nume pe care Gigi Becali l-a avut pentru a-l instala antrenor principal a fost Devis Mangia. Discuțiile cu fostul tehnician al Universității Craiova s-au purtat prin intermediul lui Mihai Stoica. Directorul sportiv al vicecampioanei l-a anunțat pe italian încă din noaptea de joi spre vineri că este dorit, iar Mangia a spus că e deschis unei colaborări, mai ales că s-ar întoarce într-un fotbal pe care îl cunoaște foarte bine și în care a și reușit să se acomodeze și să facă performanțe bune.

Deși ambele părți își doreau colaborarea, venirea lui Mangia a căzut brusc, lucru dezvăluit de Gigi Becali: „l-am dorit pe Mangia, dar a picat totul. Nu vă spun de ce a picat”. Gazeta Sporturilor a aflat ce s-a întâmplat în timpul negocierilor și care e motivul pentru care Devis a fost refuzat de Gigi.

Mangia a pus o condiție clară pentru a accepta să preia FCSB: să fie însoțit de staff-ul său format din cel puțin 6 oameni. Nu doar numărul acestora a fost indicat de Mangia, dar italianul a cerut salarii între 4.000 și 10.000 de euro pentru aceștia. Cu totul, doar ajutoarele sale urmau să câștige în jur de 35.000 de euro pe lună!

Mangia a solicitat și pentru el 15.000 de euro lunar, astfel că tot staff-ul l-ar fi costat pe Gigi Becali un efort financiar de 600.000 de euro pe an. De aproape 4 ori mai mult decât câștiga „administrația” Bogdan Andone. Becali a oprit imediat orice continuare a negocierilor și a și ieșit public pentru a anunța că nu mai există varianta Mangia pentru FCSB.

Cei 6 colaboratori italieni pe care Mangia i-a avut la U Craiova

  • Andrea Tedesco - antrenor secund
  • Mario Capece - antrenor cu portarii
  • Francesco Zanasi - preparator fizic
  • Simone Fornari - preparator fizic
  • Marco Ceccomori - analist video
  • Alesandro Zinari - scouter

Cum arăta staff-ul lui Bogdan Andone

  • Vergil Andronache - antrenor secund
  • Marius Popa - antrenor cu portarii
  • Dacian Nastai - analist video
  • Marian Lupu - preparator fizic

Citește și:

FCSB are 10 absenți cu Mlada Boleslav! Cine transmite meciul + Adversara românilor nu e nici măcar la jumătate din clubul lui Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (47)
capiata_romaniei
capiata_romaniei  •  04 August 2019, 09:57

Cam acrisori strugurii, nu-i asa Gigi Sporturilor?

ray51
ray51  •  04 August 2019, 09:18

Am vazut de dupa '90 multe situatii de acest gen. Tineri si oameni de Top 300 care nu au nici o legatura cu stiinta, cultura, studiul. Au o ascendenta norocoasa/intamplatoare care le aduce venituri gratis sau oricum pe niste cai daca nu dubioase cel putin fara munca istovitoare. V-ati gandit vreodata ce pensie ar putea lua Becali pe principiul contributivitatii???

andrei.f
andrei.f  •  04 August 2019, 05:49

Ciobanu huzureste pe banii fcsb, masini de lux, nunta fastuoasa. Vinde cu lacomie CE se poate si cumpara jucatori ieftini. CE mai conteaza antrenorul ?

Vezi toate comentariile (47)
Comentează