INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - MLADA BOLESLAV

FCSB are 10 absenți cu Mlada Boleslav! Cine transmite meciul + Adversara românilor nu e nici măcar la jumătate din clubul lui Becali

Articol de , - Publicat sambata, 03 august 2019 10:17

Mlada Boleslav, adversara din turul 3 preliminar a lui FCSB, e o formație modestă din Cehia, care a terminat pe locul 7 campionatul precedent și care, ca valoare a lotului, nu e nici la jumătate din clubul lui Becali, ci gravitează undeva la 40%.

  • FCSB - Mlada Boleslav se joacă joi, 8 august, de la ora 21:30, în direct la Pro TV și liveTEXT pe GSP.ro

În tot haosul existent acum la echipă, FCSB primește și vești bune. Care vin din Europa și privesc „dubla” din turul 3 preliminar. Acolo unde adversară îi va fi Mlada Boleslav.

Prima veste bună: roș-albaștrii au evitat o deplasare horror până în Kazahstan, la Șîmkent, la granița cu Uzbekistan. Ordabasî a pierdut calificarea cu Mlada, 2-3 acasă joi seară, după 1-1 în tur, în Cehia. Distanța de la București se apropia de 5.000 de kilometri.

A doua veste bună: Mlada nu doar că nu e una dintre formațiile de top ale Cehiei, dar e chiar un club de mijlocul clasamentului. Din actualul sezon s-au disputat 3 etape, iar trupa din Boleslav a pierdut deja un joc, 0-3 cu anonima Bohemians Praga!

A câștigat extraplay-off-ul de Europa League

Chiar și sezonul trecut a fost unul slab. Campionatul regulat l-a terminat abia pe locul 7, la 30 de puncte în spatele liderului Slavia Praga. A ratat accesul în play-off, dar a câștigat ulterior dreptul de a disputa finala extraplay-off-ului pentru ultimul loc de Europa League. 9-1 în „dubla” cu Teplice și 4-3 cu Zlin. În finala cu Banik Ostrava, disputată într-un singur act, a fost 1-0 pentru Mlada, care astfel a prins in extremis cupele europene.

A treia veste bună: Mlada nu are la dispoziție, pe hârtie, un lot de jucători ofertant. Valoarea cumulată a cehilor nici nu atinge 13 milioane de euro. E sub Dinamo și de aproape 3 ori mai mică decât cota adunată a celor care se află acum la FCSB. Spre exemplu, Viitorul are un nivel cu 50% mai mare decât cel deținut de Mlada.

Echipa-tip a Mladei
Seda - Krapka, Pudil, Takacs, Marco Tullio - Ladra, Hublinek, Matejovski, Bucha - Komlicenko, Mesanovici

Cine transmite FCSB - MLADA

Cele două jocuri dintre FCSB și Mlada vor fi transmise tot de ProTV, cum s-a întâmplat și în primele două tururi preliminare.

Turul va avea loc joia viitoare, la Giurgiu, de la 21:30, iar returul în Cehia, pe 15 august, de la 20:00. Adversara roș-albaștrilor dispută jocurile de pe teren propriu pe arena Adidas, cu o capacitate de numai 5.500 de locuri. 

10 absenți cu Mlada

Sarcina noului antrenor va fi una foarte grea, mai ales pe termen scurt. Viitorul tehnician va debuta cu Mlada Boleslav, în Europa League.

Cel puțin pentru prima manșă, de pe teren propriu, FCSB va avea nu mai puțin de 9 accidentați: Momcilovici, Pintilii, Nedelcu, Man, Roman, Moruțan, Gnohere, Hora și Moutinho.

Va lipsi și Bălașa, care a fost eliminat cu Alașkert și nu va avea drept de joc. În schimb, FCSB va putea pune pe listă noile achiziții: Panțâru, Soiledis și Gikiewicz. 

Cum ar putea arăta FCSB la turul cu Mlada

A. Vlad - V. Crețu, Planici, I. Cristea, Panțâru - Vână, Filip, Oaidă - Salomao, Fl. Tănase, Fl. Coman

Citește și:

TRAGERE LA SORȚI // FCSB în play-off-ul Europa League: un singur adversar redutabil! Cu cine ar juca CS Universitatea Craiova

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
ray51
ray51  •  04 August 2019, 09:23

Din toata lista de absenti, il regret pe Gnohere, atat. Este singurul care (poate si Pintilii) lupta ca un profesionist. Restul niste ... fripturisti de carne de oaie.

107456520566405
Terminhater Terminhater  •  03 August 2019, 20:56
Postat de liviuemil pe 03 August 2019, 19:54

Stiai ca esti blonda???

Să te scremi să tastezi 5 cuvinte , apoi să postezi aberația aia încă o dată ... Asta înseamnă să fi ficisbucist ... Ești prost grămadă , dar nu te rabzi să nu semnalizezi ...

fairplayromania
fairplayromania  •  03 August 2019, 20:10

Cum bă sa te prezinţi pe gazon îmbrăcat în pijamale? Sunt refolosite înălbite si băgate în vopsea ouă de Pasti, cu model ?

Vezi toate comentariile (33)
Comentează