FOTBAL  »  Superliga  »  SERIE A

Devis Mangia rememorează un episod "neplăcut" cu Adi Mutu: "Atunci antrenam în Serie A"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 noiembrie 2018 11:06

Devis Mangia, antrenorul celor de la CSU Craiova, a vorbit despre un episod trăit în sezonul 2011-2012, când Mutul juca pentru Cesena, iar antrenorul o pregătea pe Palermo.

“Cu Mutu am amintiri foarte bune ca şi jucător, de când îl urmăream şi o amintire foarte neplăcută de când antrenam în Serie A, pentru că primele mele şase meciuri acasă la Palermo au fost şase victorii.

A şaptea partidă a fost Palermo – Cesena, 0-1, gol cu capul al lui Mutu din corner“, a declarat Devis Mangia la TV Telekom Sport

Mangia l-a întâlnit în carieră și pe Cristi Chivu, fostul căpitan al naționalei României și jucător la Inter: ”Chivu juca la echipa mea de suflet. De fapt şi la echipa mea de suflet, pentru că întâi a jucat la Roma. Dar la Milano a făcut ceva incredibil alături de colegii lui, pentru că Inter nu era aşa obişnuită în Italia să câştige. În Italia, de obicei, era Juventus echipa care câştiga. Şi când ei au reuşit în acel an tripleta, a fost incredibil”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează