FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Devis Mangia rupe tăcerea! Care sunt impresiile pe care i le-a lăsat România: "Am găsit aici oameni de un anumit nivel" » Răspuns pentru Cornel Dinu

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 16 noiembrie 2017 20:01

La aproape șase luni de la venirea la Craiova, Devis Mangia, tehnicianul echipei oltene, se declară extrem de mulțumit de oamenii alături de care colaborează la CSU. 

"Toţi spun că în fotbal este o lume specială. Eu îţi spun că nu mereu, dar de cele mai multe ori am avut norocul să găsesc persoane de calitate. Atunci când am simţit că lucrurile se schimbă, am preferat să încep o nouă aventură într-o altă ţară, iar acum pot să spun că aici am găsit oameni de un anumit nivel, de calitate, atât din punct de vedere profesional, cât şi din punct de vedere uman", a mărturisit italianul. 

Acesta a vorbit în termeni laudativi despre legenda dinamovistă Cornel Dinu, cel care l-a lăudat recent pe Mangia. 

"În primul rând aş vrea să îi mulţumesc domnului Dinu fiindcă este o plăcere când o persoană cu o asemenea experienţă vorbeşte aşa frumos despre tine. Îi mulţumesc din suflet" a dezvăluit Mangia, la TV Telekom Sport.

Devis Mangia, care de-a lungul carierei a trecut pe la Varese, Tritium, Ivrea, Valenzana, Palermo, Italia U21, Spezia, Bari și Ascoli, o antrenează pe CSU Craiova din vara acestui an.

"E un antrenor mai mult decât civilizat, expresiv. Nu vorbeşte despre alte lucruri decât despre fotbal. Când e provocat, râde cu o superioritate incontestabilă de a trata fotbalul. Şi se vede mâna lui în jocul Craiovei. Craiova e echipa care are şi rezultate, dar şi un joc plăcut, spectaculos" Cornel Dinu, despre Mangia

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
1193500874051161
Constantin Ovidiu  •  18 Noiembrie 2017, 11:38

CSU, ori spui CSUC ori spui Universitatea Craiova, jurnalisti de 2 lei

dansy
dansy  •  18 Noiembrie 2017, 08:51
Postat de travka pe 17 Noiembrie 2017, 00:12

Joaca bine Craiova cu Chiajna și voluntari, când joaca cu echipe de cupe europene gen steaua sau slavia Praga am văzut ce echipa este Craiova, 9 goluri în 2 meciuri

Si FC OAIA joaca bine cand o ajuta arbitrii!!!

1191575757529655
Tony Huzzupasu  •  17 Noiembrie 2017, 11:13
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Vorbesti de fcsb ??? Pana si ciobanul asa ii spune echipei :))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează