FOTBAL  »  Superliga  »  “U” CLUJ

Dezamăgit

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 aprilie 2008 00:00

Antrenorul Alpar Meszaros este dezamăgit de faptul că Bistriţa a pierdut în faţa Ceahlăului, du­pă ce în runda trecută a cedat la Buzău, cu acelaşi scor 0-1. “Deşi ne aşteptam să ne ajute Gloria, fiind ardeleni, Ceahlăul a învins, la fel cum a făcut şi Buzăul, lu­cru care nu mă surprinde. Mă aş­teptam ca Gloria să cedeze fi­zic în partida de astăzi. Pe jucă­torii mei nu e nici o presiu­ne, noi trebuie să batem Gloria Buzău, astfel victoria Ceahlă­ului nu mai contează”, a decla­rat Mesza­ros.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  19 Aprilie 2008, 10:03

Afara cu Bistrita din Liga 1. Nu a ajutat niciodata pe echipele din Cluj, sunt niste blatisti de 2 lei. Si Sabau , mama ce corect e, a si uitat cat a mancat la Cluj.Nici nu avem nevoie de tine motule Dute..... sa nici nu mai auzim de tine. Esti lipsit de caracter la fel ca echipa ta a pacii si conducatori multi "seculari" care ii aveti acolo. Traiasca COPERATIVA. mercenari

Vezi toate comentariile (1)
Comentează