Comentarii (6)

maccsero  •  26 Februarie 2020, 12:25

PNL, nu uita, astăzi vrem victoria! 65%, ca la prezidențiale :)

bazinga  •  25 Februarie 2020, 19:41

??!??!

steaua.libera  •  25 Februarie 2020, 08:11

Toata lumea la privat, tot doctori romani sunt si acolo

pake_spp  •  24 Februarie 2020, 22:53

Inainte sa postati titluri de genul acesta, care atzatza la scandal si ura, puteati sa-l rugati pe domnul fotbalist sa aduca acel certificat, sa se citeasca negru pe alb diagnosticul! Dumneavoastra va vreti ziaristi respectati, insa puneti titluri de can-can! E regretabil ca a murit un copilas de 5 zile, durerea mamei nu o alina nimic, insa venitul cu presupuneri la 7 ani de la tragedie, demonstreaza ca nu sunteti profesionisti! Acte, argumente...cultura si bun simt!

pake_spp  •  24 Februarie 2020, 22:49

Inainte sa atacati doctorii si sistemul sanitar din Romania, multumiti-va ca aveti doctori. Traiesc de 5 ani in Austria si medicii de aici sunt praf! Daca nu ai bani sa ajungi la AKH si te duci in alta parte, ai sanse mai mari sa dai peste un *** care nici macar Rezidentiatul nu a fost in stare sa si-l ia in Romania, dar profeseaza aici sau in Germania ca e criza si e acceptat! Postati articole cu bogatasii romani care isi duc copiii drogati sau penali prin spitale europene, majoritatea la Viena. Nu uitati ca acei specialisti nu sunt cu nimic mai buni decat ai nostrii, aparatura face diferenta, in rest...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Dragos Gavrilescu  •  24 Februarie 2020, 16:58

In unele spitale se face fals în câte la greu ca să se mușamalizeze. Am fost în spital cu o problema grava și a trebuit sa fac CT. Nu le mergea aparatyl sau era coada și mi-au făcut la vreo 4 zile de la internare. În acte mi-au scris ca am făcut imediat la internare. I-am atras atenția doctorului curant și încerca să mă convingă ca nu îmi amintesc eu bine. Am fost bolnav de burta nu de cap. ????. Spitalul e unul în care recent a fost un incident grav iar acum un profesor de acolo e anchetat. Pe de alta parte oamenii au făcut eforturi dar nu ar trebui sa minta.

Comentează