FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU

ASTRA. Dezvăluire savuroasă despre Denis Alibec: „Cel mai nefericit e cățelul lui. Cade lat!”

Denis Alibec își iubește nespus patrupedul. Sursă foto: Instagram Denis Alibec
Denis Alibec își iubește nespus patrupedul. Sursă foto: Instagram Denis Alibec

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 aprilie 2020 21:15

CORONAVIRUS. Bogdan Andone, antrenorul Astrei Giurgiu, a făcut o dezvăluire amuzantă despre modul în care Denis Alibec, vedeta giurgiuvenilor, își petrece perioada de izolare.

„Am vorbit cu Denis aseară, el se antrenează. Cel mai nefericit e cățelul lui. Îl solicită, îl ia cu el la alergare, nu e obișnuit cu ritmul. Chiar mi-a arătat o poză la finalul alergării când cade lat, cățelul dormea lângă el.

Budescu face antrenament, a trecut peste problemele cu gamba. După întreruperea campionatului, chiar în lunea aceea, ar fi trebuit să intre în programul echipei”, a spus Bogdan Andone, la TV Digi Sport.

Cum își petrece izolarea Denis Alibec

Denis Alibec (29 de ani), atacantul Astrei, își petrece pauza cauzată de coronavirus acasă, la Mangalia. Alibec încă nu și-a pierdut optimismul. Speră să nu existe probleme cu salariile primite din partea patronului Niculae și glumește pe seama ieșirilor din casă. 

„Pentru pregătirea ta fizică ai voie să mai ieși, mai alerg pe plajă, e aerul mai curat. Nu prea sunt cazuri în zona noastră, la Mangalia. E mai lejer aici. Toată lumea e îngrijorată, mama și bunica mea sunt bătrâne. Ne protejăm și stăm mai mult în casă. Eu am ieșit să mai agăț, mă mai plimb cu cățelul”, a declarat Alibec în urmă cu o săptămână.

VIDEO. Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Citește și alte știri despre coronavirus:

Ovidiu Stângă despre cum abordează olandezii situația: „Eu stau în zona de focar. Educația face diferența. Aici nu se încurajează panica"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează