FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - FC VASLUI 3-0

Dezvăluire şocantă din vestiarul Vasluiului: "Portarii se pregătesc cu magazionerul!" :O

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 mai 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 07 mai 2014 22:14

FC Vaslui termină sezonul în Liga 1 în genunchi. Lotul moldovenilor se micşorează după fiecare etapă, iar cei rămaşi se pregătesc în condiţii lamentabile. Cătălin Straton, portarul "galben-verzilor", a vorbit la finalul meciului cu Petrolul, scor 0-3, despre situaţia dramatică de la echipa sa şi a explicat ce va face în momentul în care va fi declarat liber de contract de comisii.

"Pot spune că e bine că am scăpat doar cu trei goluri primite. Lumea trebuie să ştie în ce condiţii lucrăm. Noi nu mai avem antrenor pentru portari. Facem antrenament cu magazionerul! Ne pregătim cum putem doar cu antrenorul nostru. Dacă voi fi declarat liber de contract, atunci îmi iau bagajele şi plec. O să aştept acasă o ofertă", a spus Cătălin Straton la DolceSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
rechinul_bland
rechinul_bland  •  08 Mai 2014, 10:58

Bai Stratoane, la cata valoare ai tu ar trebui sa nu te plangi ca ai multe de invatat de la magazioner, sunt toate sansele sa stie ceva mai multa portarie...dute acasa vor curge ofertele din ligilele 7,8 si 9....sper sa nu te grabesti si sa faci alegerea corecta, ar fi pacat sa se piartda asa un talent. Poate il iei si pe talentatul ala de Popovici cu tine.

psyk3
psyk3  •  07 Mai 2014, 22:52
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Din ce am auzit de la Porumboiu si la ce a declarat Dragomir acum cam o ora..lucrurile se regleaza la Vaslui.. se ia licenta.. si Porumboiu va investi iar.. in vara se fac transferuri...

steaua1986forever
steaua1986forever  •  07 Mai 2014, 22:43
Postat de steaua1986forever pe 07 Mai 2014, 22:41

Dar stai sa vezi minune: e o echipa in Bucuresti care se pregateste cu antrenor si tot 3 goluri ia aproape la fiecare meci....inclusiv de la echipe anonime care nu iau licenta anul viitor...si cu toate astea ii bat acasa cu 3-0 pe amaratii aia. Oare despre ce echipa din Bucuresti vorbeam?

Va mai dau cateva indicii au fost egalii echipei campioane (mai putin cateva minute cand au luat 5 goluri)-zic ei, cica se pregatesc sa ia campionatul anul viitor, patronul e suparat si vrea sa vanda echipa dar nu o cumpara nimeni, fac blaturi iar conducerea se preface ca e suparata, etc...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează