FOTBAL  »  Superliga  »  REMEMBER

Dezvăluiri amuzante la 11 ani după Oțelul - Manchester United: „Erau mai dotați decât noi”

Oțelul - Manchester United, probabil cel mai important meci din istoria clubului. foto: Arhivă GSP
Oțelul - Manchester United, probabil cel mai important meci din istoria clubului. foto: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 21 aprilie 2020 12:07

Oțelul Galați, una dintre cele mai surprinzătoare campioane din istoria fotbalului românesc, a participat în premieră în grupele Champions League, în sezonul 2011-2012.

Gălățenii n-au făcut niciun punct într-o grupă cu Manchester United, Benfica Lisabona și FC Basel, însă amintirile meciurilor de la „Masa Bogaților” sunt în continuare proaspete în rândul jucătorilor antrenați la acea vreme de Dorinel Munteanu. 

Ioan Filip: „Parcă erau mai dotați decât noi”

Ioan Filip, în prezent mijlocaș la Dinamo, era om de bază la Oțelul în acea perioadă. În această dimineață, fotbalistul de 30 de ani și-a adus aminte de „ciocnirea” cu United de pe Arena Națională. „Diavolii” s-au impus atunci cu 2-0. 

„Dorinel Munteanu ne spunea că și cei de la Manchester United sunt tot oameni, dar parcă erau mai dotați decât noi. Erau mai relaxați, mai pregătiți. 

Am făcut schimb de tricouri cu Wayne Rooney. Nu-l mai am, i-am promis că-i dau tricoul lui Csaba Borbely. Nu mi-a părut rău, sentimentele de prietenie sunt mai importante. Csaba Borbely m-a ajutat mai mult în viață decât tricoul lui Rooney”, a spus Ioan Filip, la TV Pro X. 

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Ionuț Negoiță confirmă negocierile cu spaniolii, dar anunță că i-a refuzat: „Au venit cu o cretinătate” + Azi, la ora 15:00, discuția decisivă cu suporterii

„Bombă” la Dinamo: Negoiță ascunde de o săptămână negocierile cu un fond de investiții spaniol! Andone ar deveni președinte, iar principal acționar va fi Herminio Menendez, omul care a salvat Sevilla de la faliment!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close