FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ. Dezvăluiri despre cum lucra Petrescu la CFR: „Punea presiune și pe conducere!” » Cum e văzută aducerea lui Iordănescu: „Ce, acum e altul?”

Articol de GSP - Publicat luni, 04 ianuarie 2021 08:56 / Actualizat luni, 04 ianuarie 2021 09:04

Ioan Andone, fost campion cu CFR Cluj, a comentat ruptura dintre șefii echipei și Dan Petrescu și decizia clujenilor de a miza din nou pe Edi Iordănescu.

„Fălcosul” a explicat de ce lui Petrescu i-a fost greu să continue în „Gruia” și că nu doar pe jucători a pus presiune. În plus, spune că a fost mirat de decizia campioanei de a-l numi pe Edi Iordănescu.

Dan Petrescu e greu de suportat, în opinia mea. E greu de suportat. Dar ce-ţi face el cine a mai făcut? Pune, la un moment dat, presiune nu numai asupra echipei, ci şi asupra conducerii şi asupra arbitrilor. El se împarte să pună presiune. Se montează el şi tot el montează echipa.

Pe mine m-a mirat punerea lui Edi Iordănescu, iar. Pentru că, dacă tu îl dai afară după trei etape, crezi că acum e mai bun? Înseamnă că e campionatul mai slab şi au încredere că îl ia. A luat un trofeu şi tu îl dai... Înseamnă că tu nu ai avut încredere deloc în el. Acum ai încredere? Ce? E alt Edi Iordănescu?”, a declarat Ioan Andone la TV Telekom Sport.

CFR Cluj este pe locul 3 în Liga 1, cu 31 de puncte în 15 etape, cu 3 mai puțin decât liderul FCSB. Clujenii vor juca în prima etapă din 2021 cu Academica Clinceni.

VIDEO Crăciun și în Liga 1! Jucătorii celor de la CFR Cluj și CS Universitatea Craiova au împodobit bradul

Citește mai multe știri despre CFR Cluj: 

CFR Cluj pune pe liber un jucător adus în vară! La cine renunță Edi Iordănescu

Gigi Becali acuză manevre în culisele luptei la titlu: „S-a văzut că i-a lăsat. Cred că s-a discutat cu el înainte”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
140611874433994
Sandu Pintilie  •  04 Ianuarie 2021, 09:28

Aducerea lui Edi Iordanescu este cea mai mare greseala a clujenilor! Si e repetata! Non bis in idem, spune latinul. Sau, vorba romanului: A gresi e omeneste, a persevera in greseala e lucrul... lui nea Gigi!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează