FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

De ce a refuzat-o Cornel Șfaițer pe Dinamo: „Eu știu lucruri din interior! Acolo e o gaură”

Dinamo a ratat în ultimii 3 ani calificarea în play-off-ul Ligii 1
Dinamo a ratat în ultimii 3 ani calificarea în play-off-ul Ligii 1

Articol de GSP - Publicat marti, 26 mai 2020 07:10

Cornel Șfaițer, managerul general al celor de la Sepsi, a vorbit despre situația lui Dinamo, echipă pe care a refuzat-o în ultimii ani, deși Ionuț Negoiță, patronul „câinilor”, a încercat în mai multe rânduri să-l numească președintele formației din Ștefan cel Mare.

„La momentul ăsta, e trist ce se întâmplă la Dinamo. Eu vedeam echipa din nou în play-off, îmi doream derby-urile de altădată. Din păcate, Dinamo nu e simplu de vândut, se vehiculează sume, dar evident că este o gaură acolo în buget. Apar investitori în fiecare săptămână. Dar e complicat, ştiu lucruri din interior.

Trebuie un investitor puternic cu un proiect pe cel puţin 3 ani, suporterii vor trofee, vor din nou meciuri în cupele europene. Nimeni nu are răbdare. Este nevoie de un investitor care să facă o injecţie de capital important, nu doar 2-3 milioane, doar ca să astupi găurile acum. Este un brand şi ar trebui profitat de acest lucru", a spus Şfaiţer, potrivit digisport.ro.

Cornel Șfaițer a refuzat-o pe Dinamo în trecut: 

De ce a refuzat-o Cornel Șfaițer pe Dinamo: „Eu știu lucruri din interior! Acolo e o gaură”

„Propunerile au venit în momente în care afacerile și treburile de familie nu-mi permiteau să mă rup total de Botoșani pentru a sta mai mult prin București. Pentru oricine ar fi o provocare să lucreze la Dinamo, dar am fost nevoit să refuz. Acum, cu oferta de la Sepsi, s-a schimbat un pic situația. E mai liniște, nu e aceeași distanță, nu trebuie să fiu prezent zi de zi la Sf. Gheorghe”

20 de ania fost Șfaițer președinte sau președinte de onoare la FC Botoșani, club unde a lucrat încă de când activa în L4, completându-și CV-ul cu un sezon la Suceava și unul la Sepsi

Clasamentul din play-out-ul Ligii 1:

VIDEO Adrian Porumboiu acuză un celebru Steaua - Dinamo: „Blat ordinar!”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Amical Dinamo - Rapid? Inițiativă neașteptată a lui Adrian Mihalcea: „Avem nevoie de meciuri cu echipe care să ne pună probleme”

Lovitură pentru Dinamo! Unul dintre oamenii-cheie din club l-a anunțat pe Ionuț Negoiță că pleacă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează