LIGA 1  ·  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Galeria Rapidului cerea bani pentru „protecție”: „Dă-ne și nouă, altfel ai probleme!”

Articol de - Publicat joi, 04 iunie 2020 13:31

Prezent în această dimineață la GSP Live, fostul portar Dani Coman (41 de ani) a oferit mai multe detalii neștiute din culisele plecării sale de la Rapid și rupturii cu ultrașii din Giulești. 

Fostul portar rapidist a vorbit la GSP Live despre lumea nevăzută a fotbalului românesc, conflictul cu Constantin Zotta când acesta era președintele Rapidului și cum a refuzat să le dea bani suporterilor rapidiști, pentru a avea protecția lor.

„În lumea fotbalului așa se vorbește, că trebuie să dai bani la galerie, ziariști. Să ai protecție din partea ziarelor. Uneori lumea fotbalului e o lume urâtă și te confrunți zilnic cu oameni care mint, care îți spun ceva în față și când te-ai întors cu spatele te vorbesc de rău” -Dani Coman, fost portar

„Știm cu toții din cauza cui am plecat de la Rapid. Din cauza discuțiilor care au fost cu Zotta la momentul respectiv, intrigile pe care le-a băgat printre suporteri și noua conducere executivă. Am avut discuții contradictorii cu Constantin Zotta, dar nu mai am nimic cu el”, spune Dani Coman la GSP Live.

VIDEO Coman vorbește despre ruptura de Rapid și refuzul de a plăti galeria

Când s-a produs ruptura dintre Dani Coman și Rapid: „Totul s-a terminat la meciul cu Chiajna, pe care l-am pierdut 1-0. Când galeria Rapidului ne-a înjurat, nu era Gigi Corsicanu șeful galeriei atunci. Eu m-am dus să beau o gură de apă și am auzit oameni din galerie care mă înjurau de familie. Atunci am luat sticla și am aruncat în ei. De atunci, s-a terminat totul. 

Eu am fost unul din puținii jucători care nu a acceptat să mă înjure cineva, sau să spună cuvinte urâte despre mine. De multe ori am avut de pierdut. Nu am fost genul de jucător care să dea bani la ziariști, galerie sau antrenori”. 

- La asta te refereai când spuneai atunci «Ce vor ei de la mine, eu nu pot face niciodată. Mai multe nu pot să spun».  

- Da, la asta mă refeream. Erau oameni care veneau și spuneau «Dă-ne și nouă că avem nevoie pentru nu știu ce, altfel ai probleme». Nu contează dacă erau bani mulți sau puțini, aveam să le dau dacă voiam. 

- Erau colegi de-ai tăi care cotizau? 

- Eu cred că sunt și acum jucători de fotbal care dau bani liderilor de galerie. Pentru a avea protecție, pentru a le scanda numele. Eu nu am fost unul dintre jucătorii care să dau. Dacă am vrut să fac vreun gest vreodată, l-am făcut pentru că așa am vrut eu. Niciodată nu am vrut să mi se impună anumite lucruri. 

Citește și alte știri de la GSP Live:Replici dure între Alexandru Rafila și Diana Șoșoacă. Gafa fenomenală făcută în direct la TV
Libertatea
Comentarii (5)
caesarone  •  05 Iunie 2020, 14:22
Postat de balderis pe 05 Iunie 2020, 10:06

Geambasu dinamovist , Stiucan ,rapidist !

Stiucan a scris ca a tinut cu Dinamo cand era mic in articolul in care-l face praf pe Lucescu!

Sumanariu Laurentiu  •  05 Iunie 2020, 12:09

Cuuumm? In cea mai frumoasa galerie din univers se întâmplă astfel de lucruri? Nu cred...siguri sunteti împotriva Rapidului...de fapt ei sunt singuri împotriva tuturor ????????....aaaa...si acum dati drumul la înjurături....

balderis  •  05 Iunie 2020, 10:06

Geambasu dinamovist , Stiucan ,rapidist !

Vezi toate comentariile (5 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
16:30 Baschet M
Argeș Pitești - U-BT Cluj Napoca
Digi 3, Telekom 3
17:00 Fotbal, Liga 1
Chindia - Academica Clinceni
Digi 1, Telekom 1, Look Sport
19:30 Baschet M
BC CSU Sibiu - Steaua
Digi 3, Telekom 3
20:00 Fotbal, Liga 1
FCSB - Voluntari
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga
Monchengladbach - Borussia Dortmund
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:00 Fotbal, Ligue 1
PSG - Montpellier
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
Program TV complet
Liga 1