FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dezvăluiri din vestiarul FCSB » Cum se comporta Gigi Becali în fața jucătorilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iunie 2020 08:47

Portughezul Geraldo Alves (39 de ani) a vorbit despre perioada petrecută la FCSB și a povestit cum se comporta patronul Gigi Becali cu jucătorii.

Geraldo a jucat între 2010 și 2012 la FCSB, timp în care a câștigat o Cupă.

„Cred că am avut 10 sau 11 antrenori şi 120 de jucători diferiți. Aveam jucători foarte buni, precum Toja, Gardoş, Surdu, Tănase, Bănel, Tătăruşanu, Zapata, Kapetanos, dar nu aveam linişte. Niciun jucător nu a stat mai mult de trei luni. Au fost şi antrenori ca Piţurcă, Ilie Dumitrescu, Ilie Stan, Edi Iordănescu, Rony Levy, Cârţu sau Stoichiţă. Au fost câțiva jucători străini, care după o lună, două au plecat, au venit de la Urziceni, de la Craiova, de la Timişoara.

Becali venea şi vorbea mai mult cu românii. A fost mereu corect cu mine. Dânsul plăteşte şi poate să vorbească ce vrea el. Noi trebuie să fim obişnuiţi cu critici de la oricine. Un lucru care mi-a plăcut a fost că era sincer şi vorbea faţă în faţă. Spunea ce gândea despre tine. Dacă nu înţelegeai ce ai greşit, îţi spunea motivele. El chiar spune şi tu trebuie să înţelegi. E bine să iei partea constructivă, nu pe cea distructivă”, a declarat Geraldo Alves la TV Telekom Sport.

FOTO. Jucătorii de la FCSB au efectuat vizita medicală

+2 FOTO

VIDEO „Pentru mine Steaua rămâne clubul Armatei! La FCSB nu există seriozitate și disciplină”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali a explicat cine blochează revenirea lui Laurențiu Reghecampf: „Nu de mine depinde”

Gigi Becali și-a făcut calculele: „Iau 3 milioane de euro” + de ce a dat în judecată echipa lui Marius Șumudică

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
3101575123247794
Alice Popa  •  10 Iunie 2020, 11:01

Cum se comporta un *** cu ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close