FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali și-a făcut calculele: „Iau 3 milioane de euro” + de ce a dat în judecată echipa lui Marius Șumudică

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iunie 2020 11:58

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre finanțele echipei sale și a dezvăluit ce sume vor intra în conturi în curând, dar și că are de recuperat 6 milioane de euro de la club.

Finanțatorul roș-albaștrilor a declarat că FCSB încă nu a primit banii de la Gaziantep, echipa lui Marius Șumudică, pentru fundașul stânga brazilian Junior Morais, plecat în Turcia în vara lui 2019.

„Pot să spun că nu mai dau bani mulți pe jucători. Nu știu ce se va întâmpla. Acum mă bucuram, pentru că făceam o socoteală. Avem de luat 1,4 milioane din drepturile TV, 1,1 milioane de la sponsor și vreo 4-500.000 de euro de la turci. Se fac 3 milioane de euro! De la turci, cu Junior Morais... Nu au dat banii nici acum. I-am dat în judecată. Nu dau ăia banii. Turcii și arabii nu plătesc. 

De ce să nu mă protejez? Salariile au scăzut până în septembrie, mai scăpăm acum de 4-5 jucători... Stau și eu într-o protecție. Înainte am riscat, dar acum ce să fac? Riscam când luam milioane de euro din transferuri și cupele europene. Acum e un semnal de alarmă. După aproape 10 ani, am împrumutat clubul cu 6 milioane de euro. Am 6 milioane cheltuială. Acum, gata! Stop puțin. Mă gândesc de două sau trei ori...”, a declarat Gigi Becali la emisiunea „Fotbal Club” de la DigiSport.

VIDEO „Pentru mine Steaua rămâne clubul Armatei! La FCSB nu există seriozitate și disciplină”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali se teme după rezultatele din amicale și anunță că-și schimbă tactica: „Mai întrebi?!”

EXCLUSIV Un nou play-off controversat?! Gigi Becali o ține iar în viață pe Astra

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
sexilianul
sexilianul  •  10 Iunie 2020, 07:43

se schimba tot dupa cluj,urmeaza BALAMUCUL.........

demolarii
demolarii  •  09 Iunie 2020, 18:28

Deci Fcsb are datorii de cca 25 milioane lei către Becali? Probabil ca mai au câteva și la stat, și ajunge la o datorie de cca 30 milioane lei?!? Pai....asta e cel mai bogat club? Pai ce echipe, toate datoare, patronează LPF? Liga I pare mai mult o parcare plină cu masini de spălat bani, pentru niste replici de afaceriști...daca erau afaceriști adevărați, și aveau jocul finanțelor in vene, porneau din nou de la 1000 de euro din nou. Asa, de amorul artei.....

gewurz
gewurz  •  09 Iunie 2020, 17:24

dar banii polonezului si mai ales banii danezilor cand ii dai tepare?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează