FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO EXCLUSIV Dezvăluiri din vestiarul FCSB! Cum sunt traumatizați jucătorii de Gigi Becali: „El trebuie să fie aliat, dar «omoară» orice jucător”

Gigi Becali, criticat de Janos Szekely la GSP LIVE +42   FOTO
Gigi Becali, criticat de Janos Szekely la GSP LIVE

Articol de GSP - Publicat joi, 21 ianuarie 2021 12:30 / Actualizat joi, 21 ianuarie 2021 14:37

Janos Szekely (37 de ani), fost mijlocaș la FCSB în perioada iulie 2008 - iulie 2011, a fost invitat azi la GSP LIVE și a vorbit despre stările prin care trece un jucător criticat public de patronul Gigi Becali.

Szekely a fost unul dintre puținii jucători care au avut curajul să-l înfrunte pe Becali. În 2009, când latifundiarul a decis ca salariul maxim să fie 150.000 de euro pe an, mijlocașul a refuzat reducerea contractului. Câștiga atunci 230.000 de euro. A refuzat apoi transferul la Poli Timișoara și a devenit principala țintă a patronului. De la „contract pe viață cu Steaua”, Gigi Becali îl atacă aproape la fiecare intervenție: „Un fotbalist de Divizia C! Nu trebuia să-l aduc niciodată”. În 2011 a fost exilat la „satelit”, după care s-a transferat în Rusia, la Volga Nijni Novgorod.

VIDEO Janos Szekely: „Gigi Becali trebuia să fie alături de mine, nu să mă critice”

„Când citești așa ceva, te afectează. Acum trece ca apa, dar atunci nu. Nu eram un distrus. Mi-am respectat mereu meseria și am dat tot ce am putut. Eu eram afectat la vremea respectivă pentru că mă așteptam să găsesc un aliat în patron. Aveam același interes. Era vorba de un jucător pe care a dat 1,5 milioane de euro. 

Eu știu cine sunt. Dar te deranjează. Ești la Steaua și vede toată lumea. Este urât! Dacă ai văzut că Szekely nu a avut creșterea la care te așteptai, tot trebuie să-l susții. E normal să critici, dar să fie critică constructivă. Tu «omori» orice jucător după meci.

Simțeai... Intrai în teren și aveai o teamă să nu greșești flagrant. Ai teama aia după un anumit timp. Pe mine m-a ajutat galeria, care m-a susținut”, a spus Janos Szekely la GSP Live.

Ce şanse să-i mai dau lui Szekely dacă el a dat pase numai la adversar? Poate îşi revine, dar la echipa a doua. E petardă! Am dat degeaba banii pe el. Nu mă mai păcălesc eu cu jucători ca ăsta. Gata cu bătaia de joc. M-am săturat de distruși și figuranți. Szeleky nu mai are ce căuta aici 
– au fost câteva dintre declarațiile lui Becali despre Szekely

Citește mai multe știri despre FCSB:

EXCLUSIV Pleacă de la FCSB! Transferul poate fi perfectat azi » Ce profit obține Gigi Becali

Toți caută jucători pentru Gigi Becali! Situație incredibilă în Liga 1

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (57)
2964764060229270
Benedic Gabriel Duck  •  22 Ianuarie 2021, 15:34

Bun,și când n-a mai fost Becali,să-l "omoare" ce s-a ales de fantomă ăsta de pseudo-fotbalist??? Ce mari realizări a mai avut undeva,cândva???Că așa, la bătut din gură suntem campioni mondiali!!!!

1529889800438003
Ferenc József  •  21 Ianuarie 2021, 19:09

Asta cu banii lui Gigi e fix mentalotatea prostului. banii unui patron provin din performanta jucatorilor. Ei nu sunt nici figuranti nici bibelouri. Ei sunt acolo sa castige bani pentru patron. Dar acei bani tin exact de munca lor, nu al patronului. Pana exista aceasta mentalitate cu patronul care are in pivnita o masina de tiparit bani, vom sta fix ca niste sclavi

adriann_
adriann_  •  21 Ianuarie 2021, 17:29
Postat de florar pe 21 Ianuarie 2021, 17:17

Faptele din 2003 au fost anchetate si Becali a primit NUP...Nu ca Muresan sau Pazkany...

Concentreaza-te, ca erau cuvinte simple, usor de inteles. "Faptele care l-au dus pe cioban la Poarta Alba" sunt schimbul fraudulos de terenuri smd nu matrapazlacurile cu falimentul din 2003. Ala n-a fost investigat de nimeni, pe vremea aia ciobanul bea cu chiorul la Golden Blitz.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează