FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dezvăluiri despre un jucător de la Dinamo: „Cum își permite să spună asta? Vă dați seama cât tupeu a avut?”

Giani Stere a debutat la Dinamo în partida cu Viitorul / Sursă foto: Cristi Preda +17   FOTO
Giani Stere a debutat la Dinamo în partida cu Viitorul / Sursă foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 01 martie 2021 21:00 / Actualizat luni, 01 martie 2021 23:41

Giani Stere (21 de ani), noul transfer al lui Dinamo, care a debutat pentru „câini” vinerea trecută, în eșecul drastic cu Viitorul (0-5), e ținta unor dezvăluiri tari făcute de profesorul său de la Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport. 

Numele lectorului e unul cunoscut în lumea fotbalului românesc. Este vorba despre Ciprian Panait, fost preparator fizic, devenit între timp antrenor. Fără echipă după despărțirea de Sohar, o echipă din Oman, Ciprian Panait este actualmente profesor la UNEFS, în București. 

În direct la GSP Live, de unde a analizat partida Dinamo - Viitorul 0-5, Ciprian Panait a dezvăluit un episod care l-a avut protagonist pe noul dinamovist Giani Stere.

Ciprian Panait: „Giani Stere n-a venit la școală nici măcar o secundă!”

„Vă spun în premieră! Am avut surpriza să aflu că Giani Stere este sau a fost studentul meu. Ar fi trebuit să facă specializarea „Fotbal” cu mine în semestrul trecut. Nu era un student eminent, n-a venit la școală nici măcar o secundă. Cu o zi înainte de examen, a încercat să vadă care e posibilitatea să intre în examen. Vă dați seama? 

Un om care, în online, nu a avut capacitatea, pe durata unui semestru de 14 săptămâni, să se logheze își permite cu o zi înainte de examen să spună: «Cum fac să intru și eu în examen? Unde să-ți trimit exercițiile?». E funny, dar e și trist. Mi-a zis că a fost ocupat cu fotbalul și că de asta n-a avut timp. Acum am constatat cu surprindere că e la Dinamo. Vă dați seama ce tupeu a avut?”, a dezvăluit Ciprian Panait, la GSP Live. 

VIDEO Ciprian Panait, dezvăluire incredibilă despre Giani Stere: „Vă dați seama ce tupeu a avut?!”

Giani Stere, transferat de Dinamo în februarie

Giani Stere, 21 de ani, a ajuns la jumătatea lui februarie la Dinamo. A debutat pentru „câini” în înfrângerea usturătoare cu Viitorul, când a bifat o repriză. 

Vârf de careu, tânărul de picior drept, înalt de 1,85 de metri, Giani Stere a mai jucat la ACS Poli Timișoara, la Snagov și la Concordia Chiajna. Acesta era liber de contract de la începutul lunii februarie. 

A jucat 19 meciuri la nivelul ligii secunde și a marcat de două ori! A impresionat la finele lui 2018, când a marcat din foarfecă, în meciul cu Farul (3-0), pe vremea când evolua pe Bega.

75.000 de euroeste cota lui Stere pe transfermarkt

FOTO Imagini spectaculoase din meciul Dinamo - Viitorul 0-5

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
+13 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Mircea Lucescu, director la Dinamo: „Își dăduse acordul” » Planurile concrete prin care Nicolae Badea încearcă să salveze clubul

Elias Bucurică negociază pentru Dinamo! Clubul a intrat în faza „ultras”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
mir21
mir21  •  02 Martie 2021, 09:39

Pai va uitati cum il cheama si a spus totul.....giani

red_panzer
red_panzer  •  02 Martie 2021, 08:27

nu inteleg scopul articolului. Urmeaza sa intervievati o babutza din piata de unde a vrut asta sa ia legatura de patrunjel la juma de pret. TITLU : "VA DATI SEAMA CE TUPEU?" HALAL ziar ati ajuns

nealiniatul
nealiniatul  •  02 Martie 2021, 07:31

Dar ce mare profesor este si Panait asta? Sunt o multime de oameni ( nu toti fosti sportivi ) care au luat diplome pe la facultatile de sport. Multi dintre ei nici nu stiu unde au terminat. " Facultatile " de sport sunt de risul curcilor, la fel ca si "profesorul" asta.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close