Comentarii (4)
parpalache
parpalache  •  09 Februarie 2021, 19:07

Aia vedem si noi ca Vassaras ala e pus doar ca paravan,pentru ca la Comisia Centrala a Arbitrilor„jocurile”le face tot Deaconu- zis„arbitrul bricheta”,adica fostul magazioner de la echipa lui Becali!

fabius_2014
fabius_2014  •  09 Februarie 2021, 14:41

Timp de 7 ani, FCSB cand a fost arbitrata de Marius Avram, nu a cunoscut infrangerea. Trebuie specificat ca nu au fost cei mai buni 7 ani ai FCSB-ului. Ajuns arbitru impins de la spate de taticu, Marius Avram este emblamatic pentru coruptia din fotbalul romanesc. Felicitari, Kyros !

dansy
dansy  •  08 Februarie 2021, 15:44

UIte cine comenteaza despre arbitrajul romanesc?Un arbitru de casa al FCSB care a distrus 80 la suta dintre meciurile jucate de echipele romanesti impotriva FCSB.E baiatul lui taticu un alt Stelisto-FCs-bist.Bai baiatule tie si tac-tu chiar nu va este rusine de ceea ce ati facut in arbitrajul romanesc distrugand munca si visele echipelor concurente ale Steaua-FCSB?Iar voua celor de la GSP nu va este rusine sa invitati sa discute un astfel de om despre corectitudine di arbitrajul romanesc?

dansy
dansy  •  17 Februarie 2021, 13:20

Marius Avram un arbitru pro FCSB si care a nenorocit multe echipe este acum recomandat sa fie "specialistul"LPF in arbitraj!Ma apuca durerile de cap!Cum este posibil asa ceva??De ce n u il propunem pe Balasz de exemplu? A...nu este din Bucuresti si nu este baiatul fostului arbitru AVRAM(puscarias si asta),pro STELISTO-FCSB-ist! Mai oameni buni(din media) de ce nu faceti nimic? De ce va impiedicati in subiecte subtiri cand uite ce se cloceste la nivelul ligii si al FRF.Luati atitudine si veti fii cititi si apreciati de toata lumea microbistilor.

Comentează