FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL LA FRF

Dezvăluiri în premieră » Un membru al Comitetului Executiv rupe tăcerea și face un anunț surprinzător: "Ceauşescu în miniatură nu îşi va duce mandatul la bun sfârşit!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 mai 2017 17:58

Ziua și scandalul în fotbalul românesc! Astăzi, după Comitetul Executiv al Federației Române de fotbal, reprezentantul cluburilor din Liga 1, dar și președintele celor de la Poli Iași, Florin Prunea, a lansat un atac dur împotriva lui Răzvan Burleanu.

"Nu mi se pare normală poziţia actualului preşedinte al FRF de a pune pumnul în gură secretarului general al LPF. A fost evacuat din sală. I-am propus preşedintelui să părăsim sala, dar nu a fost de acord. Dacă era după mine ar fi trebuit să părăsim toţi sala. Nu poţi să pui pumnul în gură unui om care îşi spune punctul de vedere în mod civilizat, cu argumente, pe regulamente. Vorbim despre un Ceauşescu în miniatură, din ce în ce mai pregnant. Dânsul face tot posibilul ca noi să nu fim la şedinţe, în Adunarea Generală o să dispară un membru, probabil din Ligă", a spus Prunea.

Citește și: Scandal uriaș la FRF » Burleanu l-a dat afară din ședința CEx pe Justin Ștefan: "Ce caracter are acest personaj care a ajuns să conducă destinele fotbalului românesc!"

Întrebat depsre propunerile venite de la FRF de a ceda 5% către echipele din L2 și L3 din drepturile TV, membrul Comitetului Executiv a declarat: "Acel cinci la sută este o diversiune securisto-comunistă de a dezbina membri afiliaţi. Nu poţi să plăteşti tu din Liga I, din cauza unui management inexistent la Liga a II-a şi Liga a III-a. Vino tu frumuşel cu banii de acasă care i-ai luat primă de calificare aproximativ 90.000 de euro după celebrul meci cu Feroe. Nu cred că mâine se va discuta despre demiterea lui Burleanu, dar până în martie da. Nu cred că îşi va duce mandatul la sfârşit. Există nemulţumiri, situaţia fotbalului este fără precedent, dispar echipe de la Liga a II-a şi Liga a III-a şi nu se face nimic", a declarat Prunea.

"Politica pumnului în gură se confirmă încă o dată din partea celor de la Federația Română de Fotbal! Răzvan Burleanu dovește încă o dată, dacă mai era nevoie, că nu este în stare și nu poate să fie niciodată un lider, un președinte adevărat, care să-și respecte partenerii! Este regretabil că am ajuns să trăim astfel de momente!"
Justin Ștefan, secretar general LPF

COMPONENȚA COMITETULUI EXECUTIV

Răzvan Burleanu - președinte
Gino Iorgulescu - prim-vicepreședinte
Octavian Goga - al doilea vicepreședinte
Valeriu Argăseală - reprezentant Liga 1
Florin Prunea - reprezentant Liga 1
Auraș Brașoveanu - reprezentant Liga 2
Ștefan Stana - reprezentant Liga 2
Marius Burcă - reprezentant Liga 3
Alexa Krenek - reprezentant Liga 3
Cătălin Cighir - reprezentant cluburi copii și juniori
Cristian Vornicu - reprezentant cluburi fotbal în sală
Alin Cioban - reprezentant cluburi fotbal feminin
Kyros Vassaras - președintele CCA
Emilian Hulubei - președinte sindicatul fotbaliștilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
gabiprossi
gabiprossi  •  27 Mai 2017, 14:36

... burlene nu ne lasa!!! Tu esti chintesenta fotbalului romanesc si intergalactic!!! Fotbalul romanesc fara tine, este precum ***?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iulian1952
iulian1952  •  26 Mai 2017, 22:41

Ce jurnalism jalnic avem !. ***!. Mai rau de atat nu se poate .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alenb
alenb  •  26 Mai 2017, 21:35

Individul a fost data afara din sedinta CEX pentru ca nu este membru al CEX, deci nu avea ce cauta acolo.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează