LIGA 1  ·  INEDIT

Dezvăluiri INCENDIARE din cabina de comentator: „Borcea a intrat peste mine” + „Mititelu m-a înjurat!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 ianuarie 2020 21:40

Ion Alexandru, comentator Eurosport, a rememorat două dintre episoadele petrecute de-a lungul carierei de jurnalist sportiv.

„Mi s-a întâmplat ceva interesant la Bacău, la un meci de Liga 1. Cabina de comentatori era cumva deasupra tribunei oficiale, deci vedeai tot ce se întâmpla acolo. Echipa gazda juca împotriva lui Dinamo, care evolua groaznic”, a început povestea Ion Alexandru.

Ion Alexandru: „Borcea a intrat peste mine”

„La un moment dat, prin minutul 40, am văzut că Borcea s-a îmbrăcat și a plecat. Iar eu când am revenit la comentariu, după pauză, m-am uitat din nou la tribuna oficială să vad dacă Borcea s-a întors sau nu. Și am zis pe post că Borcea a plecat de la meci.

El, fiind în altă cabină, a intrat peste mine direct. «Unde am plecat, mă? Spune unde am plecat!». Am apucat să oprim comunicația, iar telespectatorii nu au auzit nimic”, a declarat acesta pentru paginademedia.ro.

„M-a înjurat Adrian Mititelu foarte rău acum câțiva ani. Singura mea greșeală a fost că eram din București (n.r. râde), dar eu sunt din Ploiești. «Voi, bucureștenii, m-ați nenorocit!». Dar eu i-am spus că sunt din Ploiești” - Ion Alexandru

vezi și:La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (1)
steaua.libera  •  15 Ianuarie 2020, 23:56

Comentator bun Giovanni, specializat pe Serie A, dar se descurcă și pe EPL

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:10 Formula 1
MP al Marii Britanii
Digi, Look Sport, Telekom
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1