FOTBAL  »  Superliga  »  INEDIT

Dezvăluiri INCENDIARE din cabina de comentator: „Borcea a intrat peste mine” + „Mititelu m-a înjurat!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 ianuarie 2020 21:40

Ion Alexandru, comentator Eurosport, a rememorat două dintre episoadele petrecute de-a lungul carierei de jurnalist sportiv.

„Mi s-a întâmplat ceva interesant la Bacău, la un meci de Liga 1. Cabina de comentatori era cumva deasupra tribunei oficiale, deci vedeai tot ce se întâmpla acolo. Echipa gazda juca împotriva lui Dinamo, care evolua groaznic”, a început povestea Ion Alexandru.

Ion Alexandru: „Borcea a intrat peste mine”

„La un moment dat, prin minutul 40, am văzut că Borcea s-a îmbrăcat și a plecat. Iar eu când am revenit la comentariu, după pauză, m-am uitat din nou la tribuna oficială să vad dacă Borcea s-a întors sau nu. Și am zis pe post că Borcea a plecat de la meci.

El, fiind în altă cabină, a intrat peste mine direct. «Unde am plecat, mă? Spune unde am plecat!». Am apucat să oprim comunicația, iar telespectatorii nu au auzit nimic”, a declarat acesta pentru paginademedia.ro.

„M-a înjurat Adrian Mititelu foarte rău acum câțiva ani. Singura mea greșeală a fost că eram din București (n.r. râde), dar eu sunt din Ploiești. «Voi, bucureștenii, m-ați nenorocit!». Dar eu i-am spus că sunt din Ploiești” - Ion Alexandru

vezi și:

Victor Pițurcă despre contestatarii lui Adrian Mutu: „Toți neaveniții se pricep la fotbal”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  15 Ianuarie 2020, 23:56

Comentator bun Giovanni, specializat pe Serie A, dar se descurcă și pe EPL

Vezi toate comentariile (1)
Comentează