FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

Victor Pițurcă despre contestatarii lui Adrian Mutu: „Toți neaveniții se pricep la fotbal”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 ianuarie 2020 20:15

Victor Pițurcă (63 de ani), fostul antrenor al celor de la CS Universitatea Craiova, le-a răspuns celor care îl critică pe Adrian Mutu, noul selecționer al României U21. 

„Era normal să vorbesc cu el, i-am și spus că cei care au lucrat cu mine și alături de care am dus niște lupte sunt foarte importanți. Chiar dacă el a fost la un moment dat supărat pe mine, a trecut. Mă bucur foarte mult că este noul selecționer. Îl felicit și îi doresc multă baftă. Contează mult experiența lui ca fotbalist, în plus este și un băiat inteligent”, a declarat Pițurcă, potrivit Prosport.

Victor Pițurcă îi ia apărarea lui Adrian Mutu

Nu mă miră că s-au găsit și destui care să critice alegerea lui Mutu, de obicei ăsta este caracterul nostru. Așa e la noi, toți neaveniții se pricep la fotbal. E normal că el a fost alesul, dacă a fost alături de cei din Federație și nu un Cristi Chivu, de exemplu. Cristi poate nici nu ar fi vrut.

Dar care este problema? Adi trebuie să abordeze de o altă manieră, nu să se gândească ce presiune este după Mirel Rădoi. El trebuie să educe jucătorii fotbalistic în spiritul de a face pasul către echipa mare și să și joace acolo când vor ajunge”, a mai declarat fostul selecționer.

VIDEO // Adrian Mutu și-a ales secunzii la națională

vezi și:

EXCLUSIV // NEWS ALERT Alexandru Chipciu, acord total cu CFR Cluj!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
104354204195252
Pierre Tzutzea  •  16 Ianuarie 2020, 14:13

bravo burleanu ! ai cistigat doar ca o sa va mincai ca niste ciini intre voi cind o sa se vada ce selectii ati facut. romanii nu stie sa cistige bani. iata dece evreii au venit peste noi si au facut afaceri. machidonii la fel. nu am vazut un popor sinucigas unde unii fura si smeceheresc si altii dorm pe ei trezindu-se doar cind se mai scumpeste papa , bautura etc. dupa 30 de ani frica este mai mare ca oricind. sinecurele curg catre slugi. si de aici in unanimitate a fost ales adrian mutu model pentru sportivi pentru antrenori . cit de piturca cred ca si pockerul l-a uitat pe pirnaiasul de scornicesti. petrica tuztea spunea de prosti ca arma lor puternica este smecheria. aviz deci ...

albalbastru72
albalbastru72  •  16 Ianuarie 2020, 13:03

Problema nu este ca toti neavenitii se pricep la fotbal,ci mai de graba cei de la care ai pretentia sa se priceapa nu se pricep,gen Piti.

cneius
cneius  •  16 Ianuarie 2020, 09:25

"...toți neaveniții" ??? Intr-o tara normala, un cartofor si un narcoman nu ar fi avut ce sa mai caute prin fotbal sau prin presa. Asta e adevarul, nu ce sustine ametitul de Piturca.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează