FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dezvăluiri incendiare din vestiarul CFR-ului » Paszkany: "O singură dată Cadu mi-a cerut să schimb antrenorul"

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 august 2013 00:00 / Actualizat vineri, 16 august 2013 14:26

Patronul CFR-ului, Arpad Paszkany, a povestit cu lux de amănunte cum s-a ajuns ca Mircea Rednic să se despartă de fosta campioană a României.

"Am încercat să amînăm cît se poate de mult decizia. În contract era stipulată o condiţie, care dacă nu era îndeplinită puteam rezilia contractul unilateral, şi anume că în primele trei etape trebuie să se obţină cel puţin şase puncte.

Or, după primele două etape s-au făcut doar două puncte, deci condiţia nu mai avea cum să fie realizată. Am trecut peste asta şi am mers mai departe. A urmat 0-4 la Vaslui. În minutul 80 l-am sunat pe Rednic, care era în tribună, fiind suspendat, şi l-am rugat să nu atace jucătorii, i-am zis că vom discuta a doua zi.

Ce face Rednic a doua zi? Scoate din lot toţi portughezii, inclusiv pe Felgueiras care nici n-a jucat la Vaslui, pe spaniolul Velayos şi pe Stăncioiu. Noi ne întrebam cu cine mai jucăm dacă şi Felgueiras e scos din lot. A pierdut controlul asupra vestiarului.

Jocul nu se lega, jucătorii erau revoltaţi pentru că antrenorul dădea vina doar pe ei. El a pus jucătorii să voteze un nou căpitan. Şi cine a ieşit căpitan? Vechiul căpitan, Cadu, cu doar două voturi împotrivă.

Aşa că hotărîrea de a pleca antrenorul a venit de la sine, fără nici o legătură cu Cadu, aşa cum a insinuat Rednic.

De fapt, Cadu a fost o singură dată la mine pentru a schimba antrenorul, cînd era Duşan Uhrin. Şi atunci el a reprezentat în principal grupul de jucători români, pentru că ei erau revoltaţi împotriva antrenorului.

Nici noi nu am fost mulţumiţi de Uhrin, el a spus de Alvaro Pereira că nu are valoare", a spus Arpad Paszkany într-un interviu realizat de Zoli Cantor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (92)
mooh
mooh  •  16 August 2013, 23:23

sa vedeti maine deranj dupa ce le bagam morcovu la oi

uzu_buzu_
uzu_buzu_  •  16 August 2013, 22:50

deci in afara de faptul ca a spus ca ziarele din bucuresti scriu tampenii si presupuneri fara nici o baza, nu vad nimic incendiar.

daveroirl
daveroirl  •  16 August 2013, 21:39
Postat de transilvanialibera pe 16 August 2013, 21:29

dai ce dai si tot la buCUResti ti-e gandul+))

uite cine vorbeste!

Vezi toate comentariile (92)
Comentează