FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIȘOARA

Dezvăluiri incredibile ale lui Contra după 8 ani: "Ăsta a fost motivul pentru care m-a luat Marian Iancu la Timișoara"

Articol de GSP - Publicat luni, 05 martie 2018 10:43

Cosmin Contra (42 de ani) a început cariera de antrenor la Poli Timișoara în 2010, însă a fost înlocuit cu Duşan Uhrin Jr. în plin campionat, deşi nu pierduse vreun meci cu formația bănățeană.

Actualul selecționer al României spune acum că a altul a fost motivul pentru care patronul Marian Iancu a decis în 2010 să-l pună antrenor la Timișoara.

"Acum am înțeles de ce am fost pus la echipă. Iancu nu mai băga bani la echipă de ceva timp, iar eu eram cheia pentru a ajunge la autorități și pentru a primi bani de acolo, iar apoi aceștia să ajungă la jucători.

Când am plecat eu în iarna aia Timișoara era pe locul 2 în spatele Galațiului, care a luat și titlul atunci. Sunt ferm convins că dacă rămâneam antrenor atunci luam campionatul", a declarat Cosmin Contra la Radio Digi FM.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
polistul68
polistul68  •  08 Martie 2018, 15:54
Postat de Mihai Mart pe 05 Martie 2018, 17:14

Poate luai campionatul atunci dar eu imi amintesc foarte bine cand a-i ratat calificarea la mondiale in meciul cu Slovenia (a-i ratat singur cu portarul) si l-ai trimis acasa pe Hagi, care era antrenor .

Antrenor..cam mult spus....sa acuzi un jucator pt o ratare..intr-un meci in care nu am jucat nimic..mi se pare cam mult. Dar daca atit ti tu minte, e ok....

nae.11
nae.11  •  05 Martie 2018, 17:48

Cosmine.....las-o asa cum a picat, tata! App de marea ta valoare: ce cauta Tosca in lot si Vatajelu nu?! sau vedem alte meciuri? !

mountytoma
mountytoma  •  05 Martie 2018, 17:20

daca baba avea un oi, era ministru de razboi :-) asa si contra... cred ca ni se va face dor de Daum...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează