FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dezvăluiri incredibile despre noua perlă de la FCSB: "Noi am renunțat la jucător! Tătăl lui Pacionel a intrat pe teren, l-a amenințat și înjurat pe antrenor!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 octombrie 2017 13:24

După Sănătatea Cluj - FCSB 1-6, în 16-imile Cupei României, Emilian Pacionel, mijlocașul de 16 ani care a debut în tricoul stelist, e noua senzație a echipei roș-albastre.

Într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, Dumitru Pacionel, tatăl jucătorului, dezvăluie că cei de la CSU Craiova nu l-au tratat bine pe fiul său și de aceea jucătorul a ajuns la FCSB. (Detalii AICI)

Conducătorii oltenilor au replicat și l-au acuzat pe tată fotbalistului că l-ar fi înjurat și amenințat pe antrenorul Daniel Mogoșanu pentru că Emilian Pacionel nu juca la juniorii celor de la CSU Craiova.

"Pacionel a fost în curtea noastră până în vara acestui an. El a făcut parte din lotul juniorilor B, echipa sub 17 ani a clubului. FCSB nu ni l-a furat, ci l-am exclus noi din planurile noastre de viitor. Nu i-am propus lui Pacionel semnarea contractului la împlinirea vârstei de 16 ani, din cauza tatălui său, deşi Emilian era un puşti de viitor, talentat.

Ruptura s-a produs la un meci din sezonul trecut. Emilian era rezervă la, iar la un moment dat, iritat că fiul său nu joacă, tatăl lui Pacionel a intrat în incinta terenului, chiar în timpul partidei.

A venit lângă banca de rezerve a echipei și l-a înjurat ca la uşa cortului pe antrenorul Daniel Mogoşanu. L-a ameninţat cu bătaia, chiar în faţa propriului copil şi a întregii echipe. Acolo s-a rupt totul şi s-a ajuns la hotărârea de nu-i oferi contract lui Pacionel. Timpul va demonstra dacă am luat decizia corectă sau nu", a spus Silviu Bogdan, managerul Centrului de Copii şi Juniori de la CSU Craiova, pentru Fanatik.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  29 Octombrie 2017, 09:20

ce plang mai jos gusterii astia de la rinamo1948, ireal =)))

knuty
knuty  •  28 Octombrie 2017, 19:35

Noul ***!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

davidblack
davidblack  •  28 Octombrie 2017, 18:28
Postat de cpt.ahab pe 28 Octombrie 2017, 17:58

***, un copil educat de un asa tata, numai fecesebean putea fi! Mai si semnalizezi, ca Meme...

Sau ca iosif ...de cate ori vede cuvantul prost ..el striga prezent ..crede ca este vb despre el ...sa-l vezi cum raspunde la comentul meu.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează