FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dezvăluiri la 11 ani de la semifinala Steaua - Middlesbrough » Ce i-a zis Răzvan Marin tatălui său

Articol de GSP - Publicat luni, 06 martie 2017 09:55

Răzvan Marin a vorbit despre două dintre momente foarte importante trăite de tatăl său în perioada petrecută la Steaua. Și-a reamintit cum a fost după titlul câștigat în 2006, dar și ce i-a zis lui Petre Marin după semifinala pierdută cu Boro. 

"Un moment extraordinar pentru mine a fost la câștigarea titlului de către Steaua în 2006, când Sorin Ghionea m-a luat în cârcă și am făcut împreună turul arenei din Ghencea.

A fost ceva de neuitat. Vă dați seama, aveam atunci 10 ani, a fost ceva incredibil să mă bucur și eu chiar în mijlocul lor. Și ce jucători erau… Ghionea, Goian, Mirel Rădoi, Dică, tata, Bănel Nicoliță…

A, mi-am mai amintit ceva. După meciul acela de la Middlesbrough, tata n-a fost bun zile întregi. Am plâns și eu în fața televizorului. Îl vedeam eu că încerca atunci când ajungea acasă să uite, dar nu avea cum.

Eu îl încurajam mereu, «lasă, tata, că mai sunt meciuri, hai să ne jucăm», chestii din astea. Dar de uitat, nu putea să uite. Cred că n-a uitat nici azi", a zis Răzvan Marin pentru blogul danielnanu.ro.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (8)
1025138504184136
Constantin Valentin  •  07 Martie 2017, 11:11

Dezbinata natie infecta ! De la Burebista incoace ne dam in cap unii altora facandu-le sarcina mai usoara dusmanilor din afara !!! Desi sunt stelist la fiecare meci al vreunei echipe romane, disputat in Europa , evident ca am tinut cu ai nostrii, doar nu era sa fiu *** ***, ***, *** sau *** *** etc. sa tin cu ungurii , grecii , englezii, spaniolii s.a.Halal popor roman ! Oriunde in afara tarii romanii sufera cel mai muklt din cauza conationalilor si nu a populatiei tarii gazduitoare...inca o mostra de caracter infect romanesc ! Romani desteptarea !!!!...Apropo FELICITARI STEAUA PENTRU CA AI AJUNS DUPA CASTIGAREA CUPEI CAMPIONILOR EUROPENI, ADISPUTARII FINALEI CUPEI INTERCONTINENTALE CU RIVER PLATA MECI IN CARE STEAUA A FOSTCASTIGATOAREA MORALA A FINALEI A DOMINAT DE LA UN CAPAT LA ALTUL ACEL MECI , DAR A FOST CLAR FURATA DE ARBITRII SUD-AMERICANI SI I S-A REFUZAT UN GOL PERFECT VALABIL INSCRIS DE BELODEDICI, A SUPERCUPEI EUROPEI, A CALIFICARII IN FINALA CCE CU AC MILAN, DE LA BARCELONA, A CALIFICARII IN SEMIFINALA CCE CU BENFICA LISABONA DIN 1988, DUPA ACEST NOIAN DE PERFORMANTE GREU DE EGALAT DE ALTE ECHIPE DIN TARA...AI AJUNS IN SEMIFINALA CU BORO , SEMIFINALA PLINA DE GHINION, AI AVUT CALIFICAREA IN PALMA , DOAR CATEVA SECUNDE NE-AU DESPARTIT DE JUCAREA CELEI DE-A CINCEA FINALE INTERNATIONALE ! FELICITARI STEAUA, DINAMO, U-CRAIOVA, RAPID, PETROLUL ETC. PT CE ATI FACUT PT.IMAGINEA FOTBALULUI ROMANESC !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1745flo
1745flo  •  06 Martie 2017, 17:54

Respect Middlesbrough!

sange_alb.rosu
sange_alb.rosu  •  06 Martie 2017, 14:59

Oh, stai linistit, ficior! Nici noi n-am uitat. Si in ziua de azi ne aducem aminte cu placere de seara aia.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează