FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dialog în contradictoriu între doi dinamoviști la TV: "Fără bani nu poți face performanță"/ "Să știi că avem salarii foarte bune pentru România"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 noiembrie 2017 21:20

Ciprian Marica, fost atacant la Dinamo, mărturisește că nu a crezut niciodată în proiectul lui Ionuț Negoiță din "Ștefan cel Mare" și exclude varianta ca echipa alb-roșie să lupte pentru titlu în acest sezon. 

"Nu o văd pe Dinamo capabilă să se lupte la câștigarea titlului. N-am crezut în proiectul « New Dinamo» și acum mi se dă dreptate. Cu bani puțini nu se poate face performanță. Cât timp nu investești, nu poți avea rezultate, am mai spus-o".

În dialog a intervenit și Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al "câinilor".

"Să știi că la Dinamo sunt salarii destul de bune pentru România. Cu excepția jucătorilor mici, sunt salarii de 11.000- 12.000 de euro plus bonusuri de performanță. Știu că multă lume își dorește ca lucrurile să evolueze altfel la Dinamo, dar, momentan, atât se poate", a spus "Danciu-gol", la TV Digi Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
mosvasile
mosvasile  •  16 Noiembrie 2017, 16:20

Emisiunea de aseara de la DIGI SPORT1 in prima ei parte a fost de un penibil revoltator!Care a fost "Ordinea de zi"?Criticarea lui Cosmin Contra pentru ca l-a introdus-in meciul cu Olanda-un meci de verificare-pe dinamovistul Hanca!Concluzia?De aia a pierdut meciul-cu 0-3-nationala Romaniei!Cu toate cagolurile au avut la origine atacuri ale olandezilor purtate pe cealalta parte a terenului!Nu conteaza!"Ne-am inteles!Sa nu-l mai bage"!Doamne fereste,cu ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

demolarii
demolarii  •  16 Noiembrie 2017, 13:18

Și că o complectare: De ce Marica nu a reușit la Fcsb ca avea salarii de un milion?!? In plus New Dinamo original e cel din 1998 , cu Dănciulești, Fl Petre, Tararache, Haldan etc, al doilea a avut loc în 2005 bazandu-te pe 7 acționari ( Marica putând să detalii despre cine a profitat în cazul transferului sau la Sahtior , sau a lui Mitea la Ajax, R Stefan la Lazio, primii doi jucând mai puțin decât Costache la Dinamo?),pe cândNegoiță s-a referit la in special la oprirea degringoladei financiare. Oare care dintre cele 3 New Dinamo a fost cel mai păgubos, din punct de vedere al eficientei?

demolarii
demolarii  •  16 Noiembrie 2017, 13:09

Dacă banii ar conta în măsura sugerată de Marica, arabi nu ar avea nevoie de ISIS. Ar obține cu bani....

Vezi toate comentariile (19)
Comentează