FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ VS. FCSB

Dialog absurd cu MM Stoica, în direct la TV: „Este o mare minciună! Întrebați-l pe Gigi de ce!”

Situație absurdă în play-off. FCSB a întrebat-o pe CFR Cluj dacă e de acord cu arbitri străini, deși vicecampioana NU ia în calcul ca partida din runda #10 să nu fie condusă de un „central” român!
Situație absurdă în play-off. FCSB a întrebat-o pe CFR Cluj dacă e de acord cu arbitri străini, deși vicecampioana NU ia în calcul ca partida din runda #10 să nu fie condusă de un „central” român!

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 mai 2022 18:17 / Actualizat sambata, 07 mai 2022 01:21

Situație absurdă în play-off. FCSB, la dorința patronului Gigi Becali, a întrebat-o pe CFR Cluj dacă e de acord cu arbitri străini, deși vicecampioana NU ia în calcul ca partida din runda #10 să nu fie condusă de un „central” român!

  • CONTEXT: Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, a declarat la începutul săptămânii că și-ar dori ca meciul cu FCSB din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1 să beneficieze de VAR. Partida s-ar putea disputa cu titlul pe masă.
  • De asemenea, Balaj a mai spus că a fost întrebat de un oficial FCSB dacă „feroviarii” ar fi de acord ca partida contra roș-albaștrilor să fie condusă de un arbitru străin.

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a susținut că echipa antrenată de Toni Petrea nu vrea arbitri străini, fiind întrebat despre declarațiile făcute de Balaj. În direct la Orange Sport, în emisiunea „Sport Report” moderată de Silviu Tudor Samuilă, editorialist GSP, a urmat un dialog bizar. 

Mihai Stoica a confirmat Gazeta! FCSB, cu toate vedetele în teren la meciul cu Craiova
FCSB
Mihai Stoica a confirmat Gazeta! FCSB, cu toate vedetele în teren la meciul cu Craiova

Dialog pe axa FCSB - CFR Cluj: „Vreți arbitri străini?” / „Nu!” / „Nici noi!”

  • Silviu Tudor Samuilă (moderator): CFR a cerut VAR pentru ultima etapă, iar voi, din ce înțeleg, ați cerut arbitri străini.
  • MM Stoica: Este o minciună pe care a spus-o Cristian Balaj! O mare minciună!
  • Samuilă: OK.
  • MM: Valeriu Argăseală, mandatat de Gigi Becali, l-a întrebat pe Balaj dacă CFR ar fi de acord cu arbitri străini. Atât! O întrebare!
  • Samuilă: Asta a zis și Balaj.
  • MM: Atunci, n-a mințit. Noi n-am cerut arbitri străini!
  • Samuilă: Balaj a spus că cineva de la FCSB - n-a dat nume - l-a sunat și l-a întrebat dacă ar fi de acord cu arbitri străini.
  • MM: Asta nu înseamnă că am cerut arbitri străini, pentru numele lui Dumnezeu! Asta înseamnă că noi am întrebat dacă CFR ar fi de acord cu arbitri străini!
  • Samuilă: Și care a fost rolul întrebării?
  • MM: Pur și simplu, o curiozitate a lui Gigi. Nu vrem arbitri străini, n-am cerut arbitri străini. Îmi prezint scuzele față de Balaj, dacă a spus doar că a fost întrebat dacă vrea arbitri străini. „Ați dori arbitri străini?”, întrebare. „Nu”. Nici noi! Foarte bine, sănătate!
  • Samuilă: Asta sună... De ce mai întrebi atunci?
  • MM: Păi, întrebați-l pe Gigi de ce! El mai are câteodată niște idei... Dar noi niciodată n-am discutat de arbitri străini.

Ce a declarat Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj:

Vorbeam cu cineva de la FCSB și am fost întrebat dacă vrem să fim arbitrați de un arbitru străin. Nu știu dacă doresc, m-au întrebat dacă sunt de acord. Eu am fost arbitru străin la rândul meu și lucrurile nu erau chiar așa bune, se încerca și o anumită influențare. 

Eu propun introducerea VAR-ului pentru ultimul meci din campionat, consider că ar fi benefic și nu aș vedea nicio problemă. Ar fi un ajutor imens pentru arbitrii români, care în acest moment oficiază cu sistemul VAR pe plan internaţional. Până la urmă, dorim un arbitraj fără greșeli

Conform anunțurilor făcute de LPF și FRF, Liga 1 ar urma să beneficieze de VAR abia din sezonul viitor. Astfel că sunt șanse infime să avem arbitraj video la FCSB - CFR Cluj.

Toate detaliile înaintea partidei CSU Craiova - FCSB

Ce l-a surprins pe Reghecampf înainte de Craiova - FCSB: „Nu mi s-a mai întâmplat de câțiva ani”
CSU Craiova - FCSB
Ce l-a surprins pe Reghecampf înainte de Craiova - FCSB: „Nu mi s-a mai întâmplat de câțiva ani”
FC Argeș își schimbă echipamentul pentru meciul cu CFR Cluj » Surpriza pregătită fanilor, într-o zi istorică
FC ARGEȘ - CFR CLUJ
FC Argeș își schimbă echipamentul pentru meciul cu CFR Cluj » Surpriza pregătită fanilor, într-o zi istorică

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (40)
1_0_1_0_reloaded
1_0_1_0_reloaded  •  07 Mai 2022, 09:05
Postat de Dumitru Ciobanu pe 06 Mai 2022, 19:27

Nu comentez nimic doar mă irită figura de speriat al lui Mihai Stoica

Îți place bretonul. Recunoaște! Și jiji are breton la fel. Sunt frumoși amândoi, rupți din stele...

roaitavasile
roaitavasile  •  07 Mai 2022, 06:30

Persanu chiar este ospătar șef! Și unul de proasta proveniență...

befree
befree  •  07 Mai 2022, 00:22

In gsp, din 10 articole, 7 sunt cu MM. Asta e ziar de sport? Rusine, ba!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează
Close