FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - CFR CLUJ

FOTO FC Argeș își schimbă echipamentul pentru meciul cu CFR Cluj » Surpriza pregătită fanilor, într-o zi istorică

Piteștenii sărbătoresc 50 de ani de la câștigarea primului titlu din istorie, cucerit în 1972 / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Piteștenii sărbătoresc 50 de ani de la câștigarea primului titlu din istorie, cucerit în 1972 / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 mai 2022 17:14 / Actualizat vineri, 06 mai 2022 17:38

Sâmbătă, în ziua meciului FC Argeș - CFR Cluj, piteștenii sărbătoresc 50 de ani de la câștigarea primului titlu din istorie, cucerit în 1972. 

Fotbaliștii lui Andrei Prepeliță vor evolua în replica tricourilor folosite în 1972, anul primului triumf important reușit de Dobrin&co. „Sâmbătă, 07.05.2022, FC Argeș va juca împotriva CFR Cluj, purtând replica echipamentului care a adus în Trivale primul titlu de campioană a României, în 1972”, a anunțat clubul, prin intermediul unui comunicat de presă

FC Argeș își schimbă echipamentul pentru meciul cu CFR Cluj » Surpriza pregătită fanilor, într-o zi istorică
Echipamentul retro al piteștenilor / Sursă foto: Facebook@ FC Argeș
Ce nu s-a văzut la TV: scandal după FCSB - FC Argeș! » „Dodel” Tănase, oprit cu greu în fața peluzei: „Când i-am reproșat asta, ne-a înjurat!”
FCSB - FC ARGEȘ 4-0
Ce nu s-a văzut la TV: scandal după FCSB - FC Argeș! » „Dodel” Tănase, oprit cu greu în fața peluzei: „Când i-am reproșat asta, ne-a înjurat!”

50 de ani de la primul titlu din istoria lui FC Argeș

De altfel, clubul a pregătit un eveniment special mâine. De la ora 16:00, alb-violeții vor celebra, alături de fani și gloriile clubului, titlul cucerit în urmă cinci decenii. Cu 45 de minute înainte de meci, jucătorii care au evoluat în acel sezon vor primi câteva cadouri speciale din partea oficialilor. Programul complet e mai jos: 

  • 0ra 16.00 – Întâlnire a susținătorilor FC Argeș, la Fan Shop FC Argeș, în Piața „Vasile Milea”;
  • Ora 17.00 – Piața Primăriei: Discursuri oficiale susținute de către organizatori, invitați și de către campionii din 1972, prezentarea trofeului;
  • Ora 19.45 – 20.15 - Înmânarea diplomelor și a medaliilor de către oficiali campionilor din 1972, pe stadionul "Nicolae Dobrin”

  • Portari: Vasile Stan, Daniel Ariciu, Spiridon Niculescu
  • Fundași: Marcel Pigulea, Constantin Olteanu, Remus Vlad, Ion Barbu, Petre Ivan II, Dumitru Ciolan, Constantin Nedelcu
  • Mijlocași: Ion Prepurgel, Marian Popescu, Dumitru Ștefan, Emil Dumitru, Ion Roșu
  • Atacanți: Constantin Radu I, Constantin Frățilă, Nicolae Dobrin, Radu Jercan, Ion Dobrescu, Paul Ciornoav
  • Antrenori: Florin Halagian și Tănase Dima.

VIDEO FC Argeș aniversează 50 de ani de la primul titlu din istorie

După succesul din 1972, piteștenii au mai cucerit un titlu în 1979, după celebrul meci Dinamo - FC Argeș 3-4, în care Nicolae Dobrin i-a îngenuncheat pe „câini” chiar în Ștefan cel Mare.

FC Argeș își schimbă echipamentul pentru meciul cu CFR Cluj » Surpriza pregătită fanilor, într-o zi istorică
infografie FC Arges anii '70

Citește și alte știri despre FC Argeș:

VIDEO Ce nu s-a văzut la TV: scandal după FCSB - FC Argeș! » „Dodel” Tănase, oprit cu greu în fața peluzei: „Când i-am reproșat asta, ne-a înjurat!”

EXCLUSIV // VIDEO Dezlănțuit după FCSB - FC Argeș 4-0: „N-are nimic nici în vârful bocancului, nici în creier! Îl vedeți pe el să facă vreo cooperativă?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
rav410wrc
rav410wrc  •  06 Mai 2022, 20:23

Lupu'-si schimba paru', da' naravu' ba !? :((

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close