FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC ARGEȘ 4-0

VIDEO Ce nu s-a văzut la TV: scandal după FCSB - FC Argeș! » „Dodel” Tănase, oprit cu greu în fața peluzei: „Când i-am reproșat asta, ne-a înjurat!”

Cristi Tănase, în conflict cu propria galerie / Captură Facebook@ Butnariu Andrei +14   FOTO
Cristi Tănase, în conflict cu propria galerie / Captură Facebook@ Butnariu Andrei

Articol de - Publicat marti, 03 mai 2022 14:02 / Actualizat marti, 03 mai 2022 15:39

Scandal în toată regula aseară, pe Arena Națională, după FCSB - FC Argeș 4-0. Cristi Tănase, vedeta piteștenilor, a fost la un pas de încăierare cu galeria alb-violeților, la scurt timp după fluierul final al partidei.

Ce s-a întâmplat, mai exact? „Dodel” i-a înfuriat pe suporterii piteșteni fiindcă, până să meargă să-și salute propria galerie, a cântat alături de ultrașii din Peluza Nord de la FCSB, clubul la care a evoluat între 2009 și 2015 și unde a trăit cele mai importante momente din carieră.

Dezlănțuit după FCSB - FC Argeș 4-0: „N-are nimic nici în vârful bocancului, nici în creier! Îl vedeți pe el să facă vreo cooperativă?”
FCSB - FC ARGEȘ 4-0
Dezlănțuit după FCSB - FC Argeș 4-0: „N-are nimic nici în vârful bocancului, nici în creier! Îl vedeți pe el să facă vreo cooperativă?”

Cristi Tanase, conflict cu galeria lui FC Argeș, după umilința cu FCSB

Galeria condusă de Gheorghe Mustață i-a scandat în repetate rânduri numele lui Cristi Tănase, cel care i-a aplaudat chiar în timpul meciului pe suporterii de la „Nord”. Atitudinea „veteranului” de 35 de ani i-a scos din sărite pe cei aproximativ 150 de fani piteșteni prezenți la stadion. Când fotbaliștii lui Prepeliță, printre care și Tănase, au venit pentru a-și saluta galeria, lucrurile au fost la un pas să degenereze.

Ultrașii piteșteni i-au reproșat lui Tănase decizia acestuia de a merge să scandeze alături de galeria roș-albaștrilor, însă lui „Dodel” nu i-a picat deloc bine momentul. „Decarul” alb-violeților le-a răspuns pe un ton violent propriilor fani, pe care, susțin martori oculari pentru GSP.ro, i-a amenințat și i-a înjurat. Scandalul a fost stins abia după intervenția colegilor lui Tănase.

VIDEO Momentul în care Cristi Tănase se ceartă cu galeria lui FC Argeș

GSP.ro a intrat în această dimineață în posesia unui videoclip în care Tănase se răstește la fani și gesticulează amenințător în direcția acestora. Mijlocașul e calmat de colegi, care-l conving cu greu să se îndrepte către vestiare.

  • Sursă video: facebook.com/groups/fcarges1953

„E inadmisibil! Tănase le aplauda lor galeria, într-un moment în care mingea a trecut pe lângă el, iar echipa noastră a luat gol. Când i-am reproșat asta, ne-a înjurat! Clubul ar trebui să ia măsuri pentru astfel de ieșiri la adresa suporterilor. Tănase mai bine ar juca, în loc să salute galeria FCSB”, s-au plâns fanii piteștenilor.

Ce nu s-a văzut la TV: scandal după FCSB - FC Argeș! » „Dodel” Tănase, oprit cu greu în fața peluzei: „Când i-am reproșat asta, ne-a înjurat!”
Galeria lui FC Argeș, la meciul de luni seara cu FCSB / Sursă foto: Răzvan Păsărică (Imago Images)

Suporterii lui FC Argeș, revoltați la adresa lui Tănase: „Atitudine de «Duet», clubul lui favorit de lăutari”

„La finalul meciului, când jucătorii au venit către galeria noastră, i-am reproșat că la 0-3 el saluta galeria adversă. Și a început să ne înjure, a venit la noi foarte revoltat că îl certăm. S-a luat cu un băiat la ceartă, a început să ne jignească și să încerce să treacă de panourile publicitare

Tu la 3-0 stai să aplauzi galeria adversă când e mingea lângă tine?! Omul s-a mai atacat că i-am reproșat și că atunci când galeria FCSB-ului îi striga numele lui Latovlevici, el nu a reacționat și era atent la joc.

Mergem după ei peste tot, ăștia câți suntem, pe banii noștri, și el ne înjură și sare la bătaie?! Asta e atitudine de «Duet», clubul lui favorit de lăutari”, s-a destăinuit, pentru Gazeta Sporturilor, un suporter care a fost la meci și a urmărit îndeaproape scenele tensionate.

Cristi Tănase: „Galeria FCSB nu uită de foștii jucători”

Galeria celor de la FCSB nu uită de foştii jucători şi asta s-a întâmplat şi azi. Am jucat ani de zile aici”, s-a justificat mijlocașul, conform Fanatik

„Dodel” și-a început cariera chiar la FC Argeș, de unde a fost cumpărat de Gigi Becali pentru 1,8 milioane de euro în 2009. Triplu campion cu FCSB, Tănase a revenit la FC Argeș în vara anului trecut, însă evoluțiile lui i-au dezamăgit crunt pe suporteri. În actualul sezon, el a reușit trei goluri și două pase devisive în 23 de apariții.

Cele mai tari imagini din FCSB - FC Argeș 4-0

+10 FOTO

Citește și alte știri despre FC Argeș:

VIDEO Dezlănțuit după FCSB - FC Argeș 4-0: „N-are nimic nici în vârful bocancului, nici în creier! Îl vedeți pe el să facă vreo cooperativă?”

Cristi Tănase, dărâmat după încă un eșec la scor al lui FC Argeș: „E rușinos! Nu putem să ne facem de râs la fiecare meci”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
2635710123239920
Prodan Cătălin  •  04 Mai 2022, 11:18

Ce repede uită lumea pe aici cum au jucat piteștenii cu Steaua la ei acasă... Au jucat la rupere,ziceai că e meciul decisiv pentru ei... Și cu CFR,au fost cu pantalonii în vine. Dar ce pretenții să ai de la unii cu maxim doi neuroni...

paolo13
paolo13  •  03 Mai 2022, 17:37

Ce creier mic ai...

kuba
kuba  •  03 Mai 2022, 17:02

PSD Pitesti

Vezi toate comentariile (13)
Comentează