FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC ARGEȘ 4-0

EXCLUSIV // VIDEO Dezlănțuit după FCSB - FC Argeș 4-0: „N-are nimic nici în vârful bocancului, nici în creier! Îl vedeți pe el să facă vreo cooperativă?”

Joao Miguel a avut o prestație lamentabilă și cu FCSB / Sursă foto: Imago Images +14   FOTO
Joao Miguel a avut o prestație lamentabilă și cu FCSB / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 03 mai 2022 01:47 / Actualizat marti, 03 mai 2022 12:50

FCSB - FC ARGEȘ 4-0. Viorel Tudose, sponsorul celor de la FC Argeș, a avut o intervenție-maraton, de aproape 20 de minute, la emisiunea GSP Live de aseară. Furios după umilința încasată cu FCSB (0-4), omul de afaceri i-a pus la zid pe fotbaliștii lui Prepeliță pentru atitudinea avută la meciurile din play-off. Urmează o vară agitată la Pitești!

Prestația lamentabilă a lui FC Argeș, care a încasat patru goluri și de la FCSB, l-a „aprins” de-a binelea pe Viorel Tudose, unul dintre sponsorii piteștenilor. Luni seara, la scurt timp după ce alb-violeții au fost umiliți pe Arena Națională, afaceristul a avut o adevărată tiradă în emisiunea moderată de jurnalistul GSP Alberto Boțoghină.

Iritat din cauza rezultatelor dezamăgitoare din play-off, Tudose acuză că mulți dintre fotbaliștii lui FC Argeș sunt deja în vacanță și că aceștia au trădat bunăvoința conducerii, care le-a acordat bonusuri consistente după îndeplinirea obiectivului.

Și-a distrus fotbaliștii după eșecul cu FCSB: „Avem 3 atacanți și 3 goluri în tot play-off-ul!”
FCSB - FC ARGEȘ 4-0
Și-a distrus fotbaliștii după eșecul cu FCSB: „Avem 3 atacanți și 3 goluri în tot play-off-ul!”

Viorel Tudose, sponsor FC Argeș: „Noaptea minții! Echipa e deja în vacanță, jucătorii ne tratează cu indiferență”

„Era normal ca, odată intrați în play-off, să avem niște pretenții mai mari. Dar ce să facem? E foarte bine că am intrat în play-off, așa am văzut cel mai bine adevărata valoare a unor jucători. Realitatea fotbalului românesc e cea de a aduce jucători din străinătate, umflați în pene de impresari.

Acum, când trebuia să jucăm cu echipe foarte bune, vedem unde suntem cu adevărat. Ultimele două rezultate sunt de noaptea minții pentru noi. Nu știu ce s-a întâmplat, echipa e deja în vacanță. Sperăm să-i recuperăm mental până la meciul din Cupă cu FC Voluntari și acolo să găsim o soluție și să întoarcem acel rezultat.

Nu ne așteptam la acest comportament al unor jucători. Probabil că și-au atins limitele intrând în play-off. Prepeliță a reușit să-i motiveze, să-i așeze pentru a ajunge aici, dar acum avem eșec după eșec. O singură victorie, dezastru în rest! E foarte greu pentru noi, cei din conducere, să găsim cuvinte care să caracterieze evoluția echipei noastre.

Din punct de vedere financiar, echipa e plătită, salariile sunt achitate la zi, bonsurile vor veni în perioada următoare. Niște bonusuri care oricum sunt prea mari, mulți dintre ei nici n-au visat să aibă asemenea prime. Acum, văzându-se cu sacii în căruță, respectivii jucători ne tratează cam cu indiferență”, a declarat Tudose.

Dezlănțuit după FCSB - FC Argeș 4-0: „N-are nimic nici în vârful bocancului, nici în creier! Îl vedeți pe el să facă vreo cooperativă?”
Viorel Tudose, sponsor FC Argeș / Captură GSP Live

Așa s-a întâmplat și anul trecut! Eu am tras un semnal de alarmă încă de atunci. Nu mi s-a părut normal ca echipa să-și îndeplinească obiectivul de a evita retrogradarea, iar apoi unii jucători, care se aflau la final de contract, să intre în vacanță. 

Acum se întâmplă la fel! Obiectivul fiind atins, unii jucători, 7-8 la număr, dacă nu chiar 10, au intrat deja în vacanță, iar gândul lor nu mai e la Pitești. Ei și-au luat deja bilete de avion.

- Viorel Tudose, sponsor FC Argeș

Fotbaliștii lui FC Argeș, puși la zid de Tudose: „N-au loc nici în Liga 3”

Tudose a continuat să-și critice fără rețineri echipa: „Este inadmisibil ca unii jucători să aibă această atitudine! Haideți să fim serioși, domnilor! Uitați-vă în lotul echipei FC Argeș. După comportamentul avut de unii în meciurile cu Universitatea Craiova și FCSB, acești jucători nu au loc nici în Liga 3! 

Dăm și exemple: acești jucători umflați cu pompa de impresari sunt la fel ca o gogoașă înfuriată! Pentru mine, sunt o dezamăgire totală! Am discutat în permanență cu staff-ul, pur și simplu nu găsim cuvinte pentru această evoluție.

Sunt niște jucători... uitați-vă la Palic! Anul trecut, a jucat extraordinar. Anul acesta chiar să fi uitat fotbalul? Uitați-vă cum au jucat niște jucători anul trecut, iar acum să nu mai joace chiar nimic?! Nu cred că au uitat fotbalul în 6 luni! Este o atitudine a unor oameni cu sacii în căruță, nu avem ce să comentăm mai mult”, a afirmat Tudose.

Să vedem cum o să facem campania de transferuri în vară, trebuie să găsim jucători cu calitate. Eu aș merge mult pe fotbaliști români. Dar aici nu prea avem loc. Echipele care sunt mai potente financiar cumpără cam tot ce e pe piață

- Viorel Tudose, sponsor FC Argeș

Viorel Tudose, necruțător cu Joao Miguel: „N-are nimic nici în vârful bocancului, nici în creier! Îl vedeți pe el să facă vreo cooperativă?”

Sponsorul piteștenilor a pus tunurile pe gafeurul de serviciu de la Pitești, fundașul central portughez Joao Miguel. După ce a greșit inexplicabil în două meciuri cu CFR Cluj, lusitanul a avut o prestație penibilă și contra FCSB-ului. Tudose râde de cei care l-au bănuit pe Miguel că ar face jocurile pentru cei de la CFR.

„Haideți să vă dau cu subiect și predicat cazul Joao Miguel! A jucat extraordinar până i s-a prelungit contractul. După ce i s-a prelungit contractul, știți care a fost următoarea fază făcută de Joao Miguel? Acel luft de curtea școlii de la Cluj-Napoca. Sunt faze de ABC-ul fotbalului, noi nu făceam nici în curtea școlii asemenea greșeli!

Ca să faci o Cooperativă, cum a spus un personaj important din fotbalul românesc, îți trebuie și puțină minte! Haideți să fim serioși. Acești jucători n-au nimic nici în vârful bocancului, nici în creier! Haideți să dăm cărțile pe față. Îl vedeți pe Joao Miguel să facă vreo Cooperativă? Credeți că îl duce mintea până acolo? 

Dezlănțuit după FCSB - FC Argeș 4-0: „N-are nimic nici în vârful bocancului, nici în creier! Îl vedeți pe el să facă vreo cooperativă?”
Joao Miguel, prezentat oficial în fața Primăriei Pitești, în iunie 2021 / Sursă foto: Facebook@ FC Argeș

A spus Cornel Dinu că ar exista o cooperativă a fotbaliștilor portughezi. Le spun multora... aceste personaje pe care noi le ridicăm în slăvi nu sunt capabile de așa ceva. Ca să faci așa ceva, îți trebuie minte! Opriți-vă! Nu există așa ceva, nu există nicio legiune portugheză. Să-mi fie iertată ieșirea din această seară, dar dumneavoastră credeți că acest jucător, care a comis-o de două ori cu Clujul, care comite un asemenea penalty, e capabil să formeze o legiune ca s-o facă pe CFR campioană?

Haideți să fim serioși, atâta pot oamenii! Ei sunt niște iluștri anomimi, haideți să nu ne mai îmbătăm cu apă rece. De asta fotbalul românesc nici nu face performanță, că aducem acești anonimi de prin toate campionatele, din liga a doua, a treia. Aducem jucători care n-au nimic de-a face cu fotbalul!”, a continuat Tudose, la GSP Live. 

Evoluțiile lui Joao Miguel până când i s-a prelungit contractul au fost aproape de perfecțiune, fără să folosesc cuvinte mari. Atunci, au existat chiar niște oferte pentru el, dacă n-or fi fost din acelea contrafăcute.

- Viorel Tudose, sponsor FC Argeș

Viorel Tudose, dezlănțuit la adresa impresarilor: „Lupeta a fost, de fapt, «Trompeta»”

Dezlănțuit, Tudose a dezvăluit apoi cine e impresarul care l-a propus pe Joao Miguel la FC Argeș și că același agent l-a adus la Pitești și pe Jucie Lupeta, atacantul portughez dat afară din Trivale după doar 5 meciuri în alb-violet. „O să merg la acești impresari și o să le dau peste nas”, amenință afaceristul.

„M-am dezlănțuit, haideți să văm mai spun ceva despre acel Lupeta pe care-l aduseserăm noi și acum e la Botoșani! Vai de capul meu! Anul trecut, Argeșul putea să dea un boom cu acel Malele, un jucător venit la pachet cu alt portughez, Sérgio Marakis, ambii aduși de Mario Felgueiras, fostul jucător al CFR-ului. 

Acel impresar care ni l-a adus pe Malele, care între timp ni-l mai adusese și pe brazilianul Ruan Teles, ne-a spus că are trei jucători de excepție: Viana, Joao Miguel și cu un «vârf de senzație», Lupeta. Toți la pachet. Toți au ajuns la noi.

Despre acest Lupeta nu știa nimeni nimic până să ajungă la Pitești. După primele două antrenamente, și-a dat seama toată lumea că acest Lupeta e, de fapt, «Trompeta».

Acești impresari pur și simplu îți bagă pe gât niște jucători. Prea discutăm civilizat, frumos, să nu atacăm pe nimeni, dar toți consideră fotbalul românesc o adevărată groapă de gunoi. Nu vedeți ce jucători vin? Nu e posibil așa ceva! Am ajuns să plătim niște salarii foarte mari unor jucători care nu le merită”, a spus Viorel Tudose, la GSP Live.

Viorel Tudose: „Voi merge la impresari și le voi da peste nas”

Mă întreba cineva dacă nu-mi pare rău că am intrat în play-off. Nu, nu-mi pare rău că am intrat în play-off. Așa am văzut valoarea unor jucători. Aceste înfrângeri îmi pică foarte bine. Pot să mă duc la acești impresari și să le dau peste nas. În negocierile pe care le vom avea în perioada următoare, eu le voi da peste nas. 

Nu poți să aduci pe piață asemenea jucători, pe care îi vedem cum joacă în aceste meciuri grele. Să învățăm din aceste înfrângeri, să luăm ce e bun din ele.

- Viorel Tudose, sponsor FC Argeș

FOTO / Imagini spectaculoase surprinse în meciul FCSB - FC Argeș 4-0

+10 FOTO

Citește și alte știri despre FC Argeș:

EXCLUSIV Și-a distrus fotbaliștii după eșecul cu FCSB: „Avem 3 atacanți și 3 goluri în tot play-off-ul!”

Cristi Tănase, dărâmat după încă un eșec la scor al lui FC Argeș: „E rușinos! Nu putem să ne facem de râs la fiecare meci”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
therealreddog33
therealreddog33  •  03 Mai 2022, 11:15
Postat de valentindragobete pe 03 Mai 2022, 08:58

Erai bun până-n '90 !

Am trăit și vremurile alea. Nu le regret. Nu suport însă parveniții și cocalarii. Au făcut și ei ceva bani, au ajuns brusc specialiști la fotbal. Argeșul și-a depășit condiția, echipe ca Rapid, Botoșani sau UTA sunt mai bune. Și vine nea lemn Tănase asta sa își dea el cu părerea, dacă ii dai o minge o face plata cu lufturi și stângul în dreptul... Dar e bine, are voie, el e "investitor" care nu a muncit 3 zile în viata lui..

geogeo
geogeo  •  03 Mai 2022, 10:27

Sincer nu inteleg ce mari fotbalisti are Argesul ca sa aiba acest Tudose pretentii mai mari. Cati joaca la nationala, cati sunt golgeteri, cati sunt doriti de echipe puternice? Nimeni sau aproape nimeni. Si atunci? Argesul e o echipa bunicica pentru Liga 1, dar atat. Nu poti avea pretentii reale sa-i bata pe CFR, FCSB sau CSU decat intamplator. De exemplu, Rapidul, Sepsi si chiar Botosani par mai bune sau macar mai ofertante decat Argesul la ora actuala si joaca in playout. Argesul si-a depasit conditia intrand in playoff si atata poate. Puteti sa le dati salariile in avans si tot degeaba, atata pot si gata.

coco1987
coco1987  •  03 Mai 2022, 09:09

In esenta are dreptate, insa nu stiu daca asta e calea cea mai ok, de a ii terfeli in presa...Mai sunt totusi de jucat meciuri, in special returul din Cupa si, poate, si finala Cupei...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează