FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

OFICIAL FC Botoșani a transferat jucătorul „izgonit” de un alt club din Liga 1: „Bine ai venit!”

FC Botoșani a anunțat astăzi transferul atacantului portughez Jucie Lupeta / Sursă foto: Facebook @FC Botoșani
FC Botoșani a anunțat astăzi transferul atacantului portughez Jucie Lupeta / Sursă foto: Facebook @FC Botoșani

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 septembrie 2021 19:39 / Actualizat joi, 16 septembrie 2021 10:08

FC Botoșani a anunțat astăzi transferul atacantului portughez Jucie Lupeta (28 de ani), cel care începuse sezonul titular la FC Argeș, dar care a fost rapid pus pe liber de piteșteni.

„Lupeta Joaquim, atacantul portughez în vârstă de 28 de ani, s-a alăturat lotului antrenat de Marius Croitoru pe următorii 2 ani şi va purta numărul 42. Ultima echipă la care a evoluat a fost FC Argeş unde a strâns 5 partide în Liga 1. Bine ai venit, Welo Lupeta Joaquim”, se arată în comunicatul emis de botoșăneni. 

De-a lungul carierei, Lupeta a evoluat pentru Videoton FC, Vitoria Setubal, Bidvest Wits FC, Ajax Cape Town, NK Celje, Olimpija Ljubljana, Petah Tikva și FC Argeș.

În 5 partide jucate pentru piteșteni, Lupeta nu a înscris niciun gol, fiind criticat de fanii alb-violeți pentru lipsa de randament din ofensivă.

FC Argeș l-a pus pe liber pe Lupeta după doar câteva etape

FC Argeș a anunțat la începutul lunii septembrie că s-a despărțit de primul atacant adus în această vară, portughezul Lupeta. 

„Conducerea clubului FC Argeș și fotbalistul Manuel Joaquim Welo Lupeta au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului. Atacantul portughez a evoluat pentru echipa noastră în patru partide. Clubul nostru îi mulțumește jucătorului pentru munca depusă la Pitești și îi dorește multă baftă în carieră”.

Lupeta a evoluat în cinci meciuri pentru FC Argeș și nu a înscris nici măcar un gol. Președintele Jean Vlădoiu anunțase despărțirea chiar în ziua meciului cu Dinamo: „L-ați văzut pe Lupeta, n-o să-l mai vedeți. Am nevoie de un atacant care să ne ajute, aşa cum a fost Malele. Sperăm să-l găsim. Echipa joacă bine, îşi creează ocazii, dar ne lipseşte cu desăvârşire omul de gol, asta este problema”, a spus Vlădoiu, la Digi Sport Matinal.

VIDEO Valeriu Iftime, fericit după rezultatul cu CFR Cluj

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Filosofia antrenorului ales de Iuliu Mureșan » Ce mesaj le transmite tinerilor și ce amintiri are de la Dinamo: „Dintr-odată, te trezești că îți îndeplinești visul”

Alegere-surpriză » Academica Clinceni a anunțat cine îi ia locul lui Ilie Poenaru: „El va pregăti următorul meci”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează