FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC ARGEȘ 4-0

EXCLUSIV Și-a distrus fotbaliștii după eșecul cu FCSB: „Avem 3 atacanți și 3 goluri în tot play-off-ul!”

Și-a distrus fotbaliștii după eșecul cu FCSB: „Avem 3 atacanți și 3 goluri în tot play-off-ul! Mă gândeam că au contracte de profesioniști” +14   FOTO
Și-a distrus fotbaliștii după eșecul cu FCSB: „Avem 3 atacanți și 3 goluri în tot play-off-ul! Mă gândeam că au contracte de profesioniști”

Articol de GSP - Publicat luni, 02 mai 2022 22:44 / Actualizat marti, 03 mai 2022 02:18

FCSB s-a impus clar în fața celor de la FC Argeș, scor 4-0. Jean Vlădoiu (53 de ani), președintele piteștenilor, și-a criticat dur fotbaliștii, în direct la GSP Live. 

FC Argeș a înscris doar 3 goluri în cele 7 partide disputate în play-off. Jean Vlădoiu critică lipsa de eficiență a fotbaliștilor ofensivi.

Dezlănțuit după FCSB - FC Argeș 4-0: „N-are nimic nici în vârful bocancului, nici în creier! Îl vedeți pe el să facă vreo cooperativă?”
FCSB - FC ARGEȘ 4-0
Dezlănțuit după FCSB - FC Argeș 4-0: „N-are nimic nici în vârful bocancului, nici în creier! Îl vedeți pe el să facă vreo cooperativă?”

VIDEO Jean Vlădoiu, după FCSB - FC Argeș 4-0

„Mă gândesc că toți au contracte de profesioniști. Până în ultima zi ar trebui să dea dovadă de profesionalism, să dea tot ce eu mai bun. Din păcate, nu mai avem acea dorință, acea răutate, nu mai avem realizările de până acum. 

Am încasat 11 goluri și nu am marcat niciunul în ultimele meciuri. Azi, la 2-0, Said dă direct în portar, nici măcar nu încearcă să dea mingea pe lângă el, poate scotea al doilea cartonaș galben.

Aici am suferit foarte tare. Cu 3 atacanți, avem 3 goluri marcate în tot play-off-ul. Nu e vorba de unul, ci de 3 atacanți. Unii au jucat la cel mai înalt nivel... Cum credeți că mă simt eu, ca fost atacant, când văd asta? Eu marcam într-un derby trei goluri, ei într-un sezon! Nu e nici vina lui Andrei (n.r. Prepeliță). Ce să îi reproșez? El i-a încercat pe toți”, a spus Jean Vlădoiu, la GSP Live. 

Citește alte știri din Liga 1:

FCSB - CFR Cluj, cu VAR? Balaj: „Ar fi un ajutor imens!” » Roș-albaștrii au altă propunere

VIDEO+FOTO Jucătorul suspectat de Becali pro-CFR a ajutat-o și pe FCSB! Penalty de județeană pe Arena Națională

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
790300444642644
Nita Ion  •  03 Mai 2022, 23:14

Nu se mai numeste fc arges ci 'argeș 0-4'

10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  03 Mai 2022, 07:32
Postat de fly_vyp pe 02 Mai 2022, 23:12

Jane! Nu mai da in jucatori! Recunoaste blatul! Vezi atitudinea lui Latoflevici de meciul trecut, cand musca din adversar. Azi, a jucat fara proteza. Despre ce vorbesti? Ati tras cu FCSB tot play-off-ul.

FCSB ia băgat în play off să aibă puncte asigurate altfel erau la retrogradare și sunt o familie a lui Becali de la Vlădoiu Tănase și alții sunt fecesebisti făcuți bogați de Becali cât au fost la FCSB. Blaturi unul după altul.

abavati
abavati  •  02 Mai 2022, 23:23

orataniile astea nu aveau ce cauta in play-off, restu' sunt povesti

Vezi toate comentariile (6)
Comentează