FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ CAMPIOANĂ

Gazeta a aflat dialogul exact dintre Pigliacelli și Arlauskis la meciul CFR Cluj - CSU Craiova 1-0: „1-1 e bun pentru toată lumea!"

Arlauskis și Pigliacelli FOTO Captură TV Telekom Sport
Arlauskis și Pigliacelli FOTO Captură TV Telekom Sport

Articol de - Publicat joi, 16 mai 2019 09:00

GSP a aflat dialogul exact dintre Pigliacelli și Arlauskis la meciul CFR- CSU Craiova 1-0, în minutele de prelungire. Olteanul a sugerat un meci nul, dar portarul gazdelor i-a replicat: “Daţi gol doar dacă puteţi!”.

În minutul 90+4 al meciului CFR - CSU Craiova 1-0, care ar fi trebuit să fie ultimul al prelungirilor, fundașul gazdelor, Kevin Boli, s-a accidentat la 20 de metri de propria poartă, fiind nevoie de intervenţia medicilor. În timp ce acesta primea îngrijiri, portarul oltenilor, italianul Mirko Pigliacelli, a venit lângă el, să vadă dacă e vorba doar despre o tragere de timp. Era 1-0 pentru gazde, iar craiovenii aveau nevoie să marcheze. Lângă Boli a apărut foarte repede și celălalt goal-keeper, Giedrius Arlauskis.

Gazeta a aflat cum a decurs dialogul dintre cei doi portari. Pigliacelli i-ar fi spus lui Arlauskis că “1-1 e bine pentru toată lumea!”. Portarul CFR-ului a ridicat din umeri, i-a răspuns mascându-și gura cu mâna, după care s-a întors în poartă, nu înainte de a face un gest ferm, pentru a-și încuraja coechipierii.

Ce a spus Arla? “Și ce să fac eu dacă 1-1 e bun pentru toţi?! Daţi gol dacă puteţi, eu nu fac asta, să vă las să marcaţi!”. El a parat din acel moment toate tentativele oltenilor de a egala pe final, pe fondul căderii inexplicabile a defensivei gazdă. Iar de câteva ori, deși în situaţii foarte bune, craiovenii n-au fost în stare nici să nimerească poarta, astfel că partida s-a terminat 1-0.

A doua zi după joc, Arla le-ar fi mărturisit unor prieteni că “m-a și mirat că unul ca Pigliacelli, care nici n-a răspuns la salut pe tunel, a venit să îmi spună mie așa ceva. Cum adică, eu mă pregătesc și muncesc ca să apăr, nu ca să las pe cineva să dea gol!”.

6trofee a cucerit Giedrius Arlauskis în România: 4 titluri de campion, cu Urziceni, Steaua şi CFR (2), o Cupă cu Steaua şi o Supercupă cu CFR 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (42)
lionforever
lionforever  •  16 Mai 2019, 19:21
Postat de lionforever pe 16 Mai 2019, 18:18

***

Ce este mincinosilor adevarul doare?

lionforever
lionforever  •  16 Mai 2019, 18:18

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

univ_craiova1
univ_craiova1  •  16 Mai 2019, 17:57
Postat de Ilie Ionescu pe 16 Mai 2019, 15:28

"Sa fie omenie" slagarul cooperativei de play-off a fost cantat si la meciul Cfr-craiolguta. Fundasii din Gruia se dadeau la o parte pentru a facilita golul egalizator care nu a mai venit! "Sa fie omenie", tu imi dai mie, eu iti dau tie!!!

Hai fa pași vezi ca aveți Derby în liga 3 săracilor :))))

Vezi toate comentariile (42)
Comentează