FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică are din nou emoții! Gigi Becali s-a răzgândit în privința lui: "Doar asta mă interesează!"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 octombrie 2018 17:01

Înainte de meciul contra Chiajnei, Gigi Becali, patronul FCSB, se declara mulțumit de antrenorul Nicolae Dică și a spus că nu-i mai face evaluare la finalul turului.

După înfrângerea contra ilfovenilor, 0-1, Becali s-a răzgândit și a spus că va analiza la finalul turului munca lui Nicolae Dică, dacă FCSB nu va fi pe primul loc. urmând să decidă dacă antrenorul va continua pe banca roș-albaștrilor.

"Mă interesează să fim la mâna noastră.  E important să rămânem pe locul 1. Asta e important. Dacă nu suntem pe primul loc, facem evaluare. Nu am zis că o să facem?", a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

După 11 etape, FCSB este lider, cu 21 de punte, cu unul peste CFR Cluj și Gaz Metan. În cele două etape rămase din tur, FCSB va juca împotriva celor de la CSU Craiova și FC Voluntari.

Citește și: Un nou asalt la Rednic! Ce pregătește Becali în iarnă și ce piedici are

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ucv1948
ucv1948  •  09 Octombrie 2018, 21:52

Dica nu este antrenor, este simplu executant al ordinelor lui Becali. .. Chiar Becali spune pe la tv ca el nu vorbeste cu Dica , ci doar ii da ordin :)))) ... Dica va ramane in istoria fotbalului autohton ca un antrenor fara personalitate , tot timpul dispus sa fie umil pentru o mana de arginti ... Si cand te gandesti ca Dica se considera barbat :)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close