FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV E din nou haos la Dinamo » Două măsuri imediate după dezastrul de la Botoșani + se pregătește marea EPURARE din iarnă

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat marti, 09 octombrie 2018 13:48

Situația lui Dinamo se complică după fiecare etapă, iar "câinii" au ajuns, după înfrângerea de la Botoșani, 0-2, pe locul 12 în clasament. Practic, în "Ștefan cel Mare" e din nou degringoladă, după ce apele se liniștiseră puțin în urma scandalului Bratu - Nistor. 

1. Au plecat cu avionul, s-au întors cu autocarul

Supărarea a fost mare luni seara, după eșecul de la Botoșani. Staff-ul dinamoviștilor a plecat în grabă de la stadion la Săftica, efectuând drumul de peste 7 ore cu autocarul. Asta în ciuda faptului că dinamoviștii sosiseră în Moldova cu avionul!

2. Fără pauză!

Astăzi, jucătorii au primit o veste care sigur nu îi va mulțumi. Claudiu Niculescu nu le va mai acorda o zi de pauză, așa cum se întâmplase săptămâna trecută. Încă de azi, fotbaliștii au efectuat o sesiune de recuperare la Săftica, iar de miercuri o vor lua de la capăt cu antrenamente fizice intense. Echipa se va pregăti la Săftica toată săptămâna, Niculescu renunțând la ideea unui cantonament montan. 

3. Remaniere masivă în iarnă

De altfel, fotbaliștii au fost înștiințați că, după ultimele etape din turul sezonului regulat, șefii vor face o evaluare a lotului, existând riscul ca numeroase piese grele să părăsească echipa! Iarna lui 2018 ar putea aduce, astfel, o remaniere masivă în lotul lui Dinamo.

În cazul în care play-out-ul va deveni o certitudine, se va renunța la jucătorii cu contracte mari, precum Katsikas, Diogo Salomao, Mezague Jaime Penedo sau Cooper. Nici românii nu vor scăpa de eventualele măsuri, fotbaliști precum Popovici sau Mircea Axente fiind în mare pericol. 

Nici Sergiu Hanca, unul dintre cei mai vechi jucători din lot, nu mai are locul asigurat la Dinamo, dar Ionuț Negoiță încă speră să obțină o sumă de bani de pe urma unui eventual transfer al celui care uimea pe toată lumea în sezonul 2016-2017. 

"Nu merge așa! Cel care nu dă totul nu va mai juca. Asta este. Trebuie să luăm măsuri. Mi-e greu să ridic capul din pământ când mă uit la clasament. Pentru noi orice meci e o finală. . Dinamo a ajuns jos în clasament. Trebuie să fim puternici, să scoatem echipa de unde e. Îmi găsesc greu cuvintele" Claudiu Niculescu, după înfrângerea de la Botoșani

Vezi și: 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (29)
ray51
ray51  •  10 Octombrie 2018, 13:42

Greu la pradă cu ... cainii mici ! Parerea mea e ca nea Balanescu, cel cu milioanele aduse clubului (laudat de David), ar trebui sa scoata de la ciorap macar vreo 5 mil euro ca sa investeasca in jucatori capabili sa joace profesionist pt Dinamo. Sa joace fotbal !

gtn5
gtn5  •  09 Octombrie 2018, 19:27

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valii_sv
valii_sv  •  09 Octombrie 2018, 19:26

Trebuie adus Rednic ca antrenor si asta de acum nu de la iarna! Daca ramanem cu Niculescu e jale ! Sper ca , conducerea lui Dinamo sa se gandeasca bine la ce e de facut si sa il contacteze pe Rednic !

Vezi toate comentariile (29)
Comentează