FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - DINAMO 2-0

NOTE GSP // Rușinos! 8 dinamoviști au fost penibili la Botoșani » Omul adus de Anamaria Prodan și "circarul" de serviciu au primit nota 3!

FOTO: Ionuț  Tabultoc / Gazeta Sporturilor
FOTO: Ionuț Tabultoc / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 09 octombrie 2018 08:49

Dinamo a suferit luni o nouă umilință în Liga 1. A pierdut la Botoșani, 0-2, și a ajuns pe locul 12 în Liga 1, cel care duce la baraj. 

Cei mai slabi dinamoviști au fost fundașul Teddy Mezague, omul adus de Anamaria Prodan, și Sergiu Popovici, unul dintre cei modești jucători din echipa lui Niculescu.  Ambii au primit nota 3.

Evoluții catastrofale au avut și Laurențiu Corbu, Sergiu Hanca, Deian Sorescu, Robert Moldoveanu, Diogo Salomao și Danijel Subotic. Toți au primit nota 4, în timp ce Gicu Grozav, intrat pe teren în minutul 58, a primit nota 5. 

Claudiu Niculescu nu a bifat nici aseară prima victorie în campionat pe banca lui Dinamo și a primit nota 4. 

Răzvan Oaidă și Diego Fabbrini, marcatorii celour două goluri al moldovenilor, și francezul Ongenda au fost cei mai buni oameni din tabăra gazdelor, care au bifat aseară abia a doua victorie din acest campionat. 

Citește și:

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  09 Octombrie 2018, 20:01

Ciudat, multa lumea spune ca Dinamo n-ar avea lot dar nu e deloc asa.Sunt intr-adevar multi jucatori care au cote umflate de impresdari dar si cativa fotbalisti foarte buni pentru liga I, de play off: Penedo- lipsa fundas dreapta, M.Popescu, Katsikas, Olteanu-Nistor, Cooper-Hanca, Grozav,Solomao-Subotic/D. Popa, poate si Sorescu. Cl.Niculeascu a aratat pe la Mioveni si Viitorul ca ar avea calitati de antrenor. Au si galerie.

132189940937580
Cristian Anaucesei  •  09 Octombrie 2018, 18:12

salomao,corbu,gomelt trebuie sa nu mai apara vreun minut pe teren..sa ii lase liberi de contract..sa vedem cine ii ia

bogdany8
bogdany8  •  09 Octombrie 2018, 14:33

Hai nea Mircea Rednic la Dinamo. Negoita ca sa-ti speli pacatele fa efortu asta colosal, da-i orice comision din lume, lasa-l sa-si faca treaba daca vrei campionatu. Termina cu solutiile low cost cum sunt Bratu,Niculescu,Talnar, Marin........astea sunt variante gratis si echipa va fi la fel. Ca sa ne salvam de la retrogradare si sa fortam playoffu sa vina Rednic, iti garantez ca cu pauza asta competitionala Rednic aduce titlu in groapa ( dupa ce intram in playoff cu transferurile de iarna pe care le va recomanda dansu

Vezi toate comentariile (26)
Comentează