FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - DINAMO 2-0

Niculescu, NERVOS după dezastrul de la Dinamo! Anunță măsuri dure: "Gata! Îmi pare rău, dar asta se va întâmpla! Îmi e rușine"

Articol de GSP - Publicat luni, 08 octombrie 2018 23:13

Claudiu Niculescu a reacționat dur după eșecul cu Botoșani, scor 0-2, înfrângere care a dus Dinamo pe loc de baraj. Antrenorul dinamovist a anunțat că va lua măsuri începând cu următorul meci. 

"Meciul a început de la 0-1. E o seară rușinoasă pentru mine. Dinamo a ajuns jos în clasament. Trebuie să fim puternici, să scoatem echipa de unde e. Îmi găsesc greu cuvintele.

Sunt extrem de supărat. E clar că e foarte mult de muncă. E normal ca fanii să cedeze când avem asemenea rezultate. Nu avem altă soluție decât să fim puternici.

Trebuie să reglăm ce nu merge. Cred că avem doi suspendați. Avem mult de muncit! Trebuie să luăm măsuri, vor fi jucători care stau în tribună și pe bancă. Îmi pare rău! Nu mai e de glumă! 

Nu merge așa! Cel care nu dă totul nu va mai juca. Asta este. Trebuie să luăm măsuri. Mi-e greu să ridic capul din pământ când mă uit la clasament. Pentru noi orice meci e o finală.

Am șapte antrenamente, nu e numai vin mea. Îmi asum totul, ok, și critici, dar și laude. Dar să fim obiectivi. Am timp să revitalizez echipa", a zis Claudiu Niculescu la TV Telekom Sport.

Citește și: 

VIDEO + FOTO Dinamo, încă o nouă RUȘINE în Liga 1! "Câinii" lui Niculescu nu bat pe nimeni din august și au ajuns pe loc de baraj

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
106683413108068
Francisc Dascal  •  09 Octombrie 2018, 12:27

Cel mai important lucru apucati-va de antrenament cu Danciulescu,Bratu,Kirita puneti antrenor pe Mircea Rednic si nu vor fii probleme.Tridentul ofensiv Bratu,Danciulescu,Cl.Niculescu ar rezista lejer in campionatul actual.Sunt prea multi circari.

485809194904413
Costel Tudor  •  09 Octombrie 2018, 11:45

Nu am sa spun nimic de fotbal , dar îl întreb pe Niculescu , din când in când se mai uita intr-o oglinda ??? Claudiu , după ce ca ești *** ( ma refer la *** *** ) mai umbli și nebărbierit ! Sa știi ca așa cum arați acum , nu este nici o diferența între tine și *** din *** de la *** de *** ! Nu te supăra , nu am spus-o cu răutate !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

magic4ever
magic4ever  •  09 Octombrie 2018, 11:17

De cand a plecat Mahlangu s-a ales praful de mijlocul lui Dinamo...alerga omul ala non stop si in atac si in aparare...ce sa faci cu Gomelt & Hanca care au 2 viteze, Nistor face un dribling si pierde mingea, Sorescu joaca cu capul in pamant si cum are ocazia da avioane prin tribuna...Subotic este lent, nu se demarca bine...Popovici si Corbu sunt limitati rau...nu este vorba ca nu dau tot unii fotbalisti, problema este ca nu au valoare si doar atat pot...trist...

Vezi toate comentariile (26)
Comentează
Close